Передплата 2024 «Добра кухня»

П’яний депутат райради на «євробляхах» на смерть збив велосипедиста у Рівненській області

  • 08.08.2018, 11:38
  • 366

У вівторок, 7 серпня, близько 21:30 на 141 кілометрі автодороги «Рівне-Городище-Старокостянтинів» поблизу села Олександрія водій автомобіля Audi Q7 на іноземній реєстрації збив на смерть велосипедиста. Його автомобіль знайшли у полі за триста метрів від місця ДТП.

Про це повідомив телеканал «UA: Рівне».

Як розповіла дружина загиблого, 58-річний чоловік повертався з роботи, працював у будинку для літніх людей сантехніком. Завжди їздив на роботу велосипедом.

Як з’ясували журналісти, за кермом Audi Q7 на іноземній реєстрації був депутат Сарненської райради 35-річний Петро Зембицький. Цю інформацію підтвердив заступник начальника Головного управління поліції в Рівненській області Олександр Панасюк. Також у поліції підтвердили, що водій автомобіля на іноземній реєстрації перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,27 проміле алкоголю в його організмі.

За фактом ДТП слідчі порушили кримінальне провадження. Водія не затримували. Олександр Панасюк повідомив, що призначені експертизи, які проведуть першочергово. За їхніми результатами прийматимуть рішення чи оголошувати депутату підозру. Зробити це можна буде за погодженням з прокурором області через депутатський статус водія.

Схожі новини