Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Журналісти опублікували фоторобот нападника на Гандзюк

  • 02.08.2018, 15:58
  • 432

Журналіст Сергій Нікітенко опублікував фоторобот чоловіка, який облив концентрованою сірчаної кислотою співробітницю Херсонської міської ради Катерину Гандзюк.

За його словами, портрет зловмисника складала група журналістів, активістів та адвокатів за описом трьох свідків і батька постраждалої.

Нікітенко відзначив, що вони ведуть власне розслідування нападу на Гандзюк.

«Зараз ми збираємо, аналізуємо, вивчаємо та фільтруємо всю наявну інформацію. І ми просимо вашої допомоги. Нам вдалось скласти фоторобот. Роздивіться його уважно, будь ласка. Можливо, вам вдасться впізнати когось. Цей чоловік як мінімум декілька днів відвідував четвертий Таврійський мікрорайон. Можливо бував в міськраді і біля», — написав журналіст.

Разом з тим він відзначив, що нападник може бути мешканцем будь якого населеного пункту України.

«Друзі Катерини вирішили, що за інформацію, яка допоможе знайти нападника, буде виплачена винагорода 100 тисяч гривень», — написав Нікітенко і закликав розповсюдити портрет зловмисника.

Як повідомлялося, 31 липня в Херсоні невідомий облив кислотою співробітницю міської ради Катерину Гандзюк.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…