Передплата 2024 «Добрий господар»

Україна та Грузія домовляються про поїздки громадян за внутрішніми паспортами

  • 18.07.2018, 19:56
  • 402

Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко під час візиту до Грузії обговорив із грузинським прем’єр-міністром Мамукою Бахтадзе можливість поїздок українців і грузинів за внутрішніми паспортами.

Про це повідомляє «Урядовий портал».

«Грузинська сторона висловила готовність прискорити внутрішньодержавні процедури, які б дозволили відкрити можливість для взаємних поїздок», — йдеться у повідомленні.

Крім того Саєнко та Бахтадзе висловили готовність активізувати співпрацю у розбудові транспортних коридорів у рамках «Нового Шовкового шляху» — товарного маршруту з Європи до Китаю.

«Україна готова продовжувати конструктивний діалог і співпрацю з питань вдосконалення існуючих та розвитку нових транспортних маршрутів, а також усунення перешкод на шляху руху товарів і послуг. В цьому контексті актуальним є питання розвитку «Нового Шовкового шляху», — наголосив Саєнко, зазначивши, що розбудова таких транспортних коридорів дозволить суттєво збільшити обсяги українського експорту.

Сторони також обговорили проведення засідання Спільної міжурядової українсько-грузинської комісії з питань економічного співробітництва, яке може відбутися цьогоріч.

Схожі новини