Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко призначив Жебрівського аудитором НАБУ

  • 20.06.2018, 08:50
  • 976

Президент України Петро Порошенко призначив екс-голову Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павла Жебрівського аудитором Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Про це йдеться в його указі, який був опублікований та набрав чинності у вівторок, 19 червня, повідомляє сайт глави держави.

Жебрівський подякував президентові за призначення. «Докладу максимум зусиль, щоб сумлінно й достойно виконувати покладені на мене обов'язки та виправдати очікування суспільства на очищення влади й подолання корупції. НАБУ — саме той орган, який має служити цій меті. Свою ж задачу у складі комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) НАБУ бачу у тому, щоб допомогти зробити цей орган максимально прозорим та ефективним. Головне у справі аудиту НАБУ — не нашкодити, щоб разом із водою не вихлюпнути немовля. Оцінку діяльності НАБУ зобов'язуюся проводити неупереджено, справедливо, безвідносно до політичних вподобань та підтекстів», — написав Жебрівський на сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що протягом останніх трьох років Жебрівський обіймав посаду голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. 9 червня він подав президентові України прохання про відставку, а 13 червня Кабмін звільнив його.

Схожі новини