Передплата 2024 «Добра кухня»

Брат Меган Маркл написав лист сестрі, у якому просить запросити на його весілля

  • 14.05.2018, 15:59
  • 934

Брат Меган Маркл проситься на весілля, яке просив скасувати

Брат Меган Маркл написав лист сестрі, у якому просить запросити на його весілля, яке 2 тижні назад назвав найбільшою помилкою.

Після свого першого листа принцу Гаррі, в якому зведений брат Меган Маркл назвав майбутнє весілля «найбільшою помилкою в історії», Томас Маркл написав новий лист, в якому просить, аби його запросили на весілля.

Днями видання In Touch опублікувало новий рукописний лист Тома, в якому він просить запросити його на весілля, яке він раніше радив скасувати.

У листі до Меган, Томас натякає на те, що наречена покликала на весілля тільки батьків, а інші родичів не запросила.

«Мег, я знаю, що я не ідеальний, як і всі інші в нашій родині, ти сама це розумієш. Але хороші, погані або ідеальні, ми — це єдина родина, яка у тебе є», — написав Том.

«Мені прикро за те, що я не запрошений на весілля разом з іншими членами сім'ї. Але ще не надто пізно послати запрошення мені та іншим членам родини», — зауважив Маркл.

Брат Меган наполягає, що на весілля має бути присутньою вся сім'я, щоб виявити любов і підтримку, оскільки, за його словами, саме для цього потрібна родина.

Також Том заявив, що попередній лист, в якому він переконував принца скасувати весілля, був написаний ним у стані фрустрації, оскільки він був дуже засмучений через те, що не отримав запрошення.

«Але насправді я бажаю тобі всього найкращого», — уточнив після вибачень Томас Маркл у листі.

Схожі новини