Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поліція оприлюднила другу заяву доньки Скріпаля

  • 12.04.2018, 12:18
  • 691

Юлія Скріпаль вдруге відмовляється від допомоги російського посольства та просить сестру не приїжджати.

Юлія Скріпаль, донька екс-шпигуна Сєргєя Скріпаля, яку нещодавно виписали з лікарні після отруєння її та батька у британському місті Солсбері, зробила другу офіційну заяву, яку в середу, 11 квітня, оприлюднила британська поліція.

Так, Скріпаль підтверджує своє небажання користуватися допомогою російського посольства.

«Я маю спеціально підготовлених офіцерів, які допомагають мені піклуватися про себе та пояснюють, як відбувається розслідування. Я маю доступ до друзів і родичів, і мені дали контакти конкретних людей у російському посольстві, яке люб'язно запропонувало мені будь-яку допомогу. Наразі я не хочу користуватися їхніми послугами, але якщо я зміню свою думку, я знаю, як з ними зв'язатися», — йдеться в заяві.

Окрім цього, вона просить свою сестру Вікторію не приїздити до неї з Росії.

«Я дякую моїй двоюрідній сестрі Вікторії за турботу про нас, але прошу, щоб вона не відвідувала мене і не намагалася зараз зв'язатися зі мною. Її думки та заяви — не мої і не мого батька», — заявила Юлія Скріпаль.

Також донька екс-шпигуна зауважила, що почувається краще, але не настільки, щоб давати повноцінне інтерв'ю пресі, проте зробити це колись вона все ж збирається.

Нагадаємо, у четвер, 5 квітня, 33-річна Юлія Скріпаль, донька екс-шпигуна Сєргєя Скріпаля, зробила першу офіційну заяву від того часу, як вийшла з коми після отруєння у британському місті Солсбері. У повідомленні Юлія Скріпаль подякувала співробітникам лікарні, проте подробиць отруєння її та батька не розповіла.

Схожі новини