Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Журнал Playboy видалив свою сторінку в Facebook

  • 28.03.2018, 16:58
  • 601

У вівторок увечері, 27 березня, компанія Playboy Enterprises оголосила про дезактивацію свого акаунта в соцмережі Facebook.

Як відзначають журналісти Mashable, заяву Playboy «звучить так, як ніби журнал нарешті звільнився від Facebook».

«Протягом багатьох років Playboy було складно висловити наші цінності на Facebook через його правила змісту і політики. Ми зіткнулися з єдиною альтернативою, яка полягає в тому, щоб змінити голос Playboy, щоб відповідати вимогам Facebook про те, що можна публікувати на його платформі», — йдеться в повідомленні.

Але «недавні новини про можливий витік даних користувачів з Facebook» спонукали Playboy призупинити свою діяльність в соцмережі.

«Є більше 25 мільйонів шанувальників, які беруть участь в житті Playboy через наші різні сторінки Facebook, і ми не хочемо бути співучасниками щодо описаної практики», — йдеться в заяві.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…