Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ні квартири, ні ордена: журналіст вразив розповіддю про життя льотчика — героя АТО Волошина

  • 23.03.2018, 11:55
  • 769

Виконуючий обов’язки керівника Миколаївського аеропорту Владислав Волошин, який у 2014 був військовим льотчиком і завдав удару по силам терористів під Іловайськом, був збитий і уникнув потрапляння в полон, не отримав від держави ні нагород, ні квартири.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook Юрій Бутусов, передає Апостроф.

Зокрема, Бутусов на писав, що зі слів друзів Волошина, льотчик залишив лави української армії через те, що йому не давали удосконалюватися і отримувати необхідний наліт для підвищення в класі.

«Але в сучасній війні потрібен характер і багаторічна підготовка, такі як були у Влада. А йому не дали можливості стати пілотом 1-го класу, палива не знайшлося», — цитує льотчиків журналіст.

Незважаючи на успішний удар по силам противника на Донбасі, увага держави обійшла стороною Волошина.

«Квартиру його родина не отримала, орден або пістолет за Іловайськ він теж не отримав. Виходить, краще б в полон потрапив, тоді увага була. Влад ніколи не мовчав, був незручним, тому і пішли його з армії. Для нього це було дуже боляче, він був створений для військової життя», — наводить слова військових Бутусов.

Нагадаємо, 18 березня у власній квартирі в Миколаєві вчинив самогубство 29-річний керівник обласного комунального підприємства Миколаївський міжнародний аеропорт, льотчик-герой АТО Владислав Волошин.

Схожі новини