Передплата 2024 «Добрий господар»

Головна героїня «Трьох білбордів на межі Еббінга. Міссурі» є реальною особою

ВВС взяло у неї інтерв’ю

Відзначена Оскаром роль Мілдред Гейз (Френсіс Макдорманд) зі стрічки «Три білборди на межі Еббінга. Міссурі» – історія життя реальної жінки, яка після трагедії розпочала боротьбу і досі шукає свою доньку.

«Люблю возити зі собою лопату у багажнику. Беру її на випадок, якби виникла потреба відкопати Анжі», - такими словами починається розмова журналістів ВВС з прототипом оскароносного фільму Мартіна Макдони «Три білборди на межі Еббінга. Міссурі». Це стрічка про боротьбу самотньої матері проти місцевої поліції, яка відмовилася від пошуку ґвалтівників її дочки.

«Не можу дочекатися весни, оскільки взимку земля замерзла, - продовжує оповідь Маріанне Ашер-Чапман. – Просто з’їхала б зі шляху і шукала її (доньку«ВЗ»). Я не можу здатися. І якщо доведеться докопатися до Китаю, я готова до цього».

Її донька загинула 28-літньою, 1 листопада 2003 року. Чоловік Анджі пояснив, що вона втекла з іншим. «Але я одразу зрозуміла, що то неправда», - каже Маріанне. Поліція надзвичайно швидко погодилася на версію вбивства.

Відтак зять почав розповідати, що мовляв, вони посварилися, вона впала з помосту, вдарилася головою об скалу і загинула. Він, мовляв, загорнув її тіло у брезент і поклав в авто. Маріанне, однак, не вірить, що її донька є похованою у місці, про яке розповідає зять. Навіть поліція твердить, що то неможливо.

Убивця відсидів чотири роки, вже на свободі, але Анджі не жива. А його знову ніхто не звинуватить…

«Білборди не допомогли мені знайти Анджі. Але принесли користь. Мусила пробувати все, щоб не здаватися. Бо ніколи ні від кого не мала жодної допомоги, ніде не дістала шансу. Навчилася через роки бути твердою і працювати».

Схожі новини