Передплата 2024 «Добра кухня»

“Та ти копія Тіни Кароль!”

На своїй сторінці в Instagram львів'янка Ірина Новик опублікувала свою фотографію поруч із фото відомої співачки Тіни Кароль. Дівчина запитувала: “Схожі?”

“Все частіше чую фразу:”Та ти копія Тіни Кароль! Мені завжди приємно це чути. Адже бути схожою на жінку, яка є еталоном ніжності і жіночності, це нереально круто!” - каже 21-річна Ірина Новик.

Дівчина навчається у Львівській політехніці на факультеті “Міжнародна економіка”. Зізнається, підбирає і колір волосся, і макіяж як у зірки. “Буває, що і зачіску роблю, як у Тіни, - каже Іра. - У мене хіба що брови іншої форми. Але хочу їх змінити (усміхається. - Авт.). Мені часто говорять, що у мене губи, ніс, очі і навіть усмішка — такі, як у співачки”.

Щоправда, не усі дописувачі помічали схожість дівчини на зірку. Дехто казав, що зовсім не подібна або подібна тільки на одному фото. Інші радили, аби Ірина залишалась собою і не намагалася когось наслідувати.

Торік львів'янка брала участь у конкурсі краси “Міс Львів”. Там усі називали дівчину “Міні-Тіна Кароль”. “Я не проти взяти участь у конкурсі двійників, - веде далі Ірина. - Недавно Тіна Кароль набирала у свою команду дівчат, які на неї схожі, для зйомок у кліпі. Я, на жаль, пізно про це дізналася. Співачка уже знайшла двійників”.

Ірина каже, що таланту до співу не має, а от майструвати щось своїми руками любить. Подобається їй і малювати.

Схожі новини