Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівські комунальники перейшли на цілодобове чергування через сильний снігопад

  • 04.02.2018, 08:11
  • 678

У зв'язку з суттєвим погіршенням погодніх умов для комунальних служб Львова оголосили цілодобове чергування.

Про це ввечері суботи, 3 лютого, повідомила прес-служба Львівської міськради.

За словами заступника міського голови Львова з питань ЖКГ Сергія Бабака, до роботи цієї ночі буде залучена вся наявна снігоочисна техніка. У самій мерії також визначені чергові, а завтра оголосять робочий день для двірників.

«Зараз піднята вся наявна в місті техніка. На нічне чергування виведені керівники відповідних управлінь міської ради. Зранку також буде чергування. Завтра оголошено робочий день для двірників. Також ЛКП «Львівелектротранс» розчищає трамвайні колії і вживає усіх необхідних заходів щодо підтримання колії в робочому стані», – заявив Сергій Бабак.

Мешканців міста просять не паркувати машини у недозволених місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Окрім цього закликають обмежити в'їзд у місто важкогабаритного транспорту.

Зазначимо, загалом у зимовий період до прибирання міста залучають 141 одиницю техніки. Стежити за роботою снігоприбиральних машин можна на спеціальному порталі.

Додамо, що у неділю, 4 лютого, у Львові очікуються сильні опади (сніг та мокрий сніг та сніг), місцями ожеледь та налипання мокрого снігу. Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, можливі хуртовини. На початок наступного тижня синоптики прогнозують зменшення опадів та зниження температури.

Схожі новини