Передплата 2024 «Добра кухня»

До лав ДСНС Львівщини вступили ще 125 лейтенантів

  • 13.04.2024, 18:30
  • 369

Сьогодні лави бойових підрозділів ДСНС поповнили ще 125 лейтенантів, які закінчили Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

Фото: Львівська обласна державна адміністрація
Фото: Львівська обласна державна адміністрація

Про це зазначив очільник Львівщини Максим Козицький.

Вони стали невід‘ємною частиною великої сім‘ї рятувальників ще задовго до випускного. Адже волонтерили на гуманітарних складах нашої області, коли звертались ті, хто через війну втратив усе. З хорошою психологічною підготовкою скеровували тисячі розгублених людей, які в паніці тікали на Львівщину. Разом з досвідченими колегами гасили пожежі і рятували найцінніше — людські життя, коли ворог атакував нашу критичну інфраструктуру.

«Дорогі випускники, на жаль, живемо у такий час, коли ви не змогли сповна відчути, що таке студентське життя. Але, маю надію, точно відчуваєте, наскільки цінний для нашої держави й усіх наших людей той шлях і та місія, яку ви обрали для себе. Батькам наших випускників велика шана за те, що ви довірити своїх дітей такій важливій професії. Дякую керівництву та колективу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за те, що ви даєте практичні та актуальні знання», — добавив начальник Львівської ОВА.

До слова, ЛДУ БЖД є лідером національної освіти, він входить до Асоціації вищих навчальних закладів Європейського Союзу, які працюють у галузі безпеки людини.

Схожі новини