Передплата 2024 ВЗ

Переможець шоу "Голос країни-1" влаштував скандал через гучне звинувачення

  • 03.02.2018, 18:19
  • 5 033

Український співак, переможець першого сезону шоу "Голос країни" в 2011 році Іван Ганзера написав в Facebook пост з обуренням з приводу заяви, нібито зробленої днями народною артисткою Ніною Матвієнко.

Ганзера повідомив, що співачка висунула на його адресу необгрунтоване звинувачення.

За його словами, в одній з програм на ТБ Матвієнко розповіла, що зрозуміла, хто виграє у фіналі "Голосу країни" (зазначимо, що тоді в фіналі за перемогу разом з Ганзера боролася дочка співачки Антоніна, - ред.), коли побачила, що батько Івана обіймається з політиком Анатолієм Кінахом, який у 2011 році був народним депутатом VI скликання від Партії регіонів.

"Хто я, а хто Кінах. Причому всі ми ж прекрасно знаємо, кого він підтримував і кому обіцяв через суд забрати у мене перемогу. Що ж ви ніяк не заспокоїтеся? Так, ми всі знали, що Тоня повинна перемогти. Мене в той час це питання взагалі не хвилювало", - обурюється Іван.

Зазначимо, що читачі підтримали Ганзеру, якого нещодавно визнали лідером серед українських артистів за кількістю виступів в зоні АТО.

Нагадаємо, що Іван Ганзера в 2011 році був учасником команди російської співачки Діани Арбеніної. У глядацькому голосуванні в фіналі співак, який майже не бачить від народження, переміг з 56% голосів.

Схожі новини