Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині через термінали ПриватБанку у 2017 році було оплачено товарів та послуг на 6,5 млрд гривень

  • 18.01.2018, 14:59
  • 1 099

Безготівкові розрахунки надійно увійшли в життя кожного з нас. Так, протягом 2017 року тільки у Львівській області клієнти ПриватБанку оплатили через POS-термінали товарів і послуг більше ніж на 6,5 мільярдів гривень.

Сьогодні у більшості торговельних підприємств є можливість розрахуватися банківською карткою ПриватБанку через термінал ПриватБанку. У Львівській області таких терміналів 7 813, і їх кількість постійно збільшується. Загалом же на території України функціонує мережа із більш ніж 148 тисяч РOS-терміналів банку.

«ПриватБанк є безумовним лідером ринку еквайрингу України з часткою ринку понад 60%, що говорить про високий рівень довіри клієнтів та зручність у користуванні POS-терміналами ПриватБанку. У 2017 році у серпні українці встановили кешлес-рекорд - за місяць оплатили карткою товарів та послуг на 10 мільярдів гривень. Є дуже показове дослідження, проведене у кінці 2016 року компанією GfK Україна за ініціативою Visa, представлене на конференції «Cashless Ukraine Summit». Згідно цього дослідження, 97% опитуваних фізичних осіб є власниками пластикових карток хоча б одного з банків України, при цьому 65% з них не використовують їх для оплати в ТСП у зв'язку з тим, що такий платіж здійснити неможливо - у ТСП відсутній POS-термінал. Якщо ж торговельна точка обладнана терміналом, середній чек піднімається мінімум на 28,6%, про це свідчить статистика банку», - говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині.

Еквайринг від ПриватБанку дає підприємству низку приємних бонусів - вдається відчутно скоротити витрати на інкасацію чи здавання виручки, збільшити швидкість обслуговування клієнтів, використовуючи безконтактну технологію PayPass, а також збільшити свій прибуток та товарообіг. POS-термінал - це ще й безкоштовні виписки в електронному вигляді, послуга поповнення телефону для клієнтів, обслуговування обладнання, рекламні матеріали для брендування торгових точок. Еквайринг відкриває можливість до підключення ряду програм ПриватБанку, що зроблять торгову точку ще більш привабливою для покупців - “Бонус Плюс”, “Миттєва розстрочка” та сервіс безвідсоткової розстрочки “Оплата частинами”. Персонал торгової точки може пройти безкоштовне online-навчання, в результаті якого зможе правильно проводити операції зі всіма видами карт. Підключитися до еквайрингу ПриватБанку можна будь-яким зручним способом: на сайті банку, у «Приват24 для бізнесу» (меню «Послуги» > «Еквайринг» > «Заявка на підключення») або у найближчому відділенні.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку, що обслуговує понад 15 млн індивідуальних і 375 тис. корпоративних клієнтів. Щодня через ПриватБанк проводять транзакції понад 2,1 млн клієнтів. Регіональна мережа ПриватБанку включає 2 560 філій, 7 285 банкоматів і 12 162 термінали самообслуговування. Більше цікавої інформації - на сайті або у ФБ.

Схожі новини