Передплата 2024 ВЗ

Злату Огневич на "Євробаченні" винесуть на руках

  • 23.04.2013, 11:34
  • 920

Цього року номер учасниці від України на пісенному конкурсі "Євробачення" Злати Огневич, яка виступить на конкурсі з піснею "Gravity", буде проникнутий символізмом і присвячений темі подолання труднощів на шляху до мрії, повідомили в прес-службі Першого національного.

Сценічною постановкою стане чарівна казка, яка починеться з того, що велетень приносить на руках тендітну дівчину (Злату) до так званого "колу сили". Коли дівчина опиняється біля своєї мети, їй дається надприродна сила. Велетень символізує силу внутрішнього духу, який допомагає здійснити мрію, незважаючи на дрімучі ліси і звивисті гірські стежки, що зустрічаються на її шляху.

За словами Злати, її виступ відобразить основний месcедж пісні: "На шляху до досягнення своїх цілей потрібно багато зусиль, незважаючи на перешкоди, які необхідно долати. Дуже часто на шляху до мрії нас можуть зламати забобони і умовності. І тоді хочеться опустити руки. Потрібна особлива внутрішня сила, яка дозволить йти за покликом свого серця і досягти бажаного. У цьому полягає основний зміст пісні "Gravity".

Співачка також розповіла, що велетень — це реальна людина, але його ім'я поки тримається в секреті. Саме він буде шостою людиною на сцені. Інші чотири артиста — бек-вокалісти.

Схожі новини