Передплата 2024 «Добра кухня»

Alyona Alyona та Jerry Heil поїхали на Євробачення-2024

  • 26.04.2024, 09:55
  • 414

Alyona Alyona та Jerry Heil вирушили на Євробачення-2024 у Швецію

Фото із соцмереж Мінкультури
Фото із соцмереж Мінкультури

25 квітня із Центрального залізничного вокзалу в Києві під бурхливі оплески прихильників співачки відправились у Мальме, де відбудеться пісенний конкурс.

«Нехай удача й велика підтримка людей в Україні будуть разом з вами. Відчувайте її кожної хвилини, кожного дня. Ми для цього працюємо. Робимо все для того, щоб наші українські митці, наші амбасадори за кордоном, знали і вірили, що вони це роблять для своєї країни. А вона підтримує тих, хто своїм талантом, привертає увагу до наших проблем та потреб, хто сприяє нашій перемозі», — зазначив т. в. о. міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв.

Розпочнеться конкурс 7 травня. Цього дня виступатимуть учасники першого півфіналу, серед яких й представниці від України з піснею Teresa & Maria. Саме вони виграли український національний відбір.

«Величезне дякую за те, що ви тут сьогодні. За те, що приділяєте увагу, підтримуєте представниць від України на Євробаченні. Це місія для всіх нас. Ми відчуваємо за своїми спинами величезну кількість людей, український народ. І ми будемо там не самі. Ми це відчуваємо», — наголосила Jerry Heil.

Схожі новини