Передплата 2024 «Добра кухня»

На Закарпатті перекинувся автобус з пасажирами, є постраждалі

  • 23.02.2017, 11:28
  • 921

На Закарпатті, поблизу села Великі Береги, перекинувся автобус з 18 пасажирами.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Як зазначають, ДТП сталося у середу, 22 лютого. У поліцію надійшло повідомлення від диспетчера Берегівської районної лікарні про те, що до них надійшло четверо пацієнтів, які постраждали внаслідок ДТП. Слідчо-оперативна група встановила, що Mercedes-Benz, за кермом якого перебував 58-річний житель села Нижні Ремети, з'їхав у кювет та перекинувся. Транспортний засіб використовувалося для перевезення працівників одного з місцевих підприємств. Аварія сталася між селами Великі Береги і Кідьош, що на той момент в автобусі знаходилося 18 пасажирів.

За попередніми даними причиною ДТП стала ожеледиця і туман, проте правоохоронці не виключають можливості порушення правил дорожнього руху з боку водія. На даний момент четверо пасажирів перебувають у лікарні, ступінь тяжкості їх травм визначить експертиза. Водій був тверезий.

Перевірка триває, поліція з'ясовує всі обставини ДТП. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху.

Схожі новини