Передплата 2024 ВЗ

Окупаційна влада Криму знеструмила село, де мав відбутися фестиваль - аналог "KaZaнтипу"

  • 31.07.2015, 18:49
  • 1 138

У селищі Попівка, де мав сьогодні стартувати "Befooz" відключили електроенергію, щоб зірвати музичний фест.

В окупованому Криму в селі Попівка в Сакському районі, де мав розпочатися фестиваль "Befooz" — замінник "KaZaнтипу", - відключили електроенергію. Про це повідомив один з організаторів, керівник Центру молодіжних ініціатив "Зебра" Микола Карпов.

За його словами, лінію електропередач знеструмили напередодні ввечері, а сьогодні мешканці села досі залишаються без електроенергії.

"Екстремізм проти власних громадян! Все село сидить без світла. Лінію, яку вчора відключили, оточили силовики. Люди не знають, що робити. Як їм протестувати? Проти автоматів?" - обурився Карпов.

Крім того, він додав, що представники силових структур намагалися вивезти з території "Befooz" генератор.

Як повідомили місцеві жителі, через відсутність електропостачання в селі почалися перебої з водою. "Все працює від насосів, а електрику відключено. Гарячої води немає в принципі, а холодна поки ледь йде. Холодильники потекли. Неможливо зарядити мобільні телефони, якщо раптом комусь стане погано і доведеться викликати "швидку". Пощастило тим, у кого є власні генератори", - розповів власник приватного міні-готелю в Попівці, в якій, за його словами, відпочивають родини з маленькими дітьми.

Нагадаємо, музичний фестиваль "Befooz" мав відбуватися в окупованому Криму замість традиційного "KaZaнтипу".

Джерело: Новости Крыма

Схожі новини