Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Термокружки — гарячий напій завжди з тобою

Настає осінньо-зимовий сезон, вечори щодня стають прохолоднішими і тривалішими, тож хочеться якнайдовше насолоджуватися улюбленими теплими напоями. В такий час доречним буде мати під рукою якісну та надійну, улюблену термокружку.

Широкий асортимент різних термокружок дозволяє вибрати модель, яка відповідатиме потребам тих чи інших груп людей. Так, наприклад, для молодої матусі на прогулянці с коляскою важливо, щоб термочашка зручно ставала в тримач для чашок та її швидко можна було відкрити, бажано однією рукою. Для студента або туриста більш важливо, щоб чашка надійно закривалася та довго тримала температуру напою. Для поціновувачів натуральних чаїв варто звернути увагу на наявність ситечка-фільтра, яке дозволить насолоджуватися в повній мірі улюбленим напоєм.

Сучасною корисною тенденцією є турбота про довкілля. Термокружки значно зменшують використання одноразового посуду, що позитивно впливає на екологію. Цю тенденцію підтримують багато компаній та брендів. Так, наприклад, на багатьох заправках є постійна додаткова знижка для покупців, які користуються власними термокружками і не використовують паперові стаканчики.

Термокружка в сучасному світі - затребуваний, необхідний та універсальний аксесуар, який приємно отримати в якості подарунка. Тож, якщо ви шукаєте ідею, що подарувати співробітникам, партнерам або клієнтам зверніть увагу на термокружки з логотипом.

Такий подарунок точно не залишить байдужим і буде широко рекламувати ваш бренд, продукт або компанію. Лого на термочашці приємно нагадуватиме про співпрацю вашим клієнтам, а також звертатиме на себе увагу оточуючих.

Хороша ідея — обрати термокружку з логотипом компанії як подарунок для співробітників. Це створює ефект єднання з колективом. Термочашка з нанесеним логотипом компанії або бренду формує відчуття спільноти та єдності.

Термокружки з логотипом дарують приємні емоції, адже довго підтримують температуру улюбленого напою і дозволяють відволіктись від повсякденних справ, створюючи між брендом та власником термокружки позитивний ритуал.

Ми в Merch.in.ua знаємо все про види термокружок, про плюси та мінуси різних матеріалів та технологій виготовлення, про різновиди кришок та види отворів для пиття і з радістю допоможемо вам обрати найкращий варіант термочашки, що відповідатиме саме вашим цілям та вимогам.

Ми підберемо оптимальний вид та якісно виконаємо нанесення логотипа зважаючи на матеріал і форму термочашки.

Асортимент термочашок дуже широкий, представлений різними моделями і кольорами, постійно поповнюється та оновлюється, тож ви можете знов замовити улюблену модель термочашки або вибрати щось серед новинок.