Передплата 2024 ВЗ

«Китаєць» Каспер знімає спортивні стреси господаря

Після успішного виступу на своїх третіх Олімпійських іграх іменитого українського борця Жана Беленюка разом із мамою і багатьма товаришами втретє зустрічав один з найбільших його друзів — собака Каспер. Атлет ходив з ним на руках навіть на зустріч із чиновниками Мінмолодьспорту!

Жан Беленюк зі своїм Каспером у перерві між тренуваннями.
Жан Беленюк зі своїм Каспером у перерві між тренуваннями.

31 серпня Касперу випо­вниться 15 років. День наро­дження домашнього песика Жан святкуватиме, мабуть, так само розкішно, як відзначав свою бронзову медаль. Чого не зро­биш заради дорогої особини!

Каспер — мініатюрна со­бака породи «китайська чуба­та». Майже не має шерсті. Щоб його чутлива шкіра не потер­пала від сонячних променів, її змащують спеціальним кре­мом-молочком. Ці собаки дуже ласкаві зі своїми господаря­ми, пестливі, вірні їм — ніяк не хочуть залишатися на самоті. У них — нуль агресії. Дуже по­зитивно впливають на людей, знімають їм стреси. Не випад­ково Жан Беленюк брав Каспе­ра на тренування, на деякі зма­гання. Не розлучався з ним, навіть коли ходив обідати у ресторан. В Інстаграмі знаний атлет завів спеціальну сторінку для свого улюбленця і назвав її - Каспер Беленюк. Там повідо­мляє про всі цікаві подробиці з життя свого «китайця».

Зазвичай одним з перших здобуті нагороди Жана при­міряє Каспер. Але цього разу свою «бронзу» на шию йому Беленюк не чіпляв — паризь­ка медаль далася спортсмену дуже важко, та й важить бага­то. Не треба старенького дру­га перевтомлювати наванта­женнями…

Схожі новини