Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Не гул снарядів, а музика супроводжує тепер Роні

Харківського собаку прихистив учасник «Євробачення» з Латвії

Коли Dons займається музикою, харківський Роні йому «акомпанує».
Коли Dons займається музикою, харківський Роні йому «акомпанує».

В українців, які дивилися «Євробачення-2024», були особливі симпатії до співака з Латвії під сценічним псевдонімом Dons. І не тільки тому, що його країна активно підтримує нас у війні з росією, а Dons без акценту вимовляє «Слава Україні!». Латвієць ще й вчинив гуманний вчинок: прихистив у себе вдома собаку із Харкова, міста, яке ледь не щодня потерпає від ворожих обстрілів.

За яких обставин сталося це переселення, артист не по­відомив. Швидше за все, по­середником у переїзді собаки стали зооволонтери, які за­ймаються порятунком тварин у зонах бойових дій і стихійно­го лиха. У такий спосіб чимало братів наших менших потрапи­ли в інші європейські країни — Польщу, Бельгію, Данію.

Собаку звати Роні. За ним у Ризі наглядає мама Dons. Дві­чі на день вона прогулюється з ним латвійською столицею. Роні займає весь її вільний час, тож жінка не має часу нудьгу­вати, ці турботи для неї при­ємні. Це підтверджує син-співак. Dons задоволений, що цей симпатяга урізноманітнює життя його матусі. Каже, що Роні став членом їхньої сім'ї, і це робить всіх домашніх, у тому числі Dons, щасливим. Це видно і на світлині, яку учасник «Євробачення» опублікував у соцмережах.

Схожі новини