Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Для собак є і дитсадки, і ресторани

Якщо раптом ви приїхали відпочивати до Рима, та ще й не самі, а у компанії чотирилапого друга, маєте нагоду зробити і йому велику приємність. Поведіть його у Fiuto — ресторан для таких, як ваш улюбленець. І він, і ви отримаєте море задоволення

Все майже як у людей: смачні страви, увага. І навіть серветку на шию пов’язали...
Все майже як у людей: смачні страви, увага. І навіть серветку на шию пов’язали...

Тут ваш Барсик вип'є щось смачненьке і «за­кусить» делікатесом. А на десерт йому неодмін­но подадуть щось таке, від чого можна облизати пальчики, перепрошуємо — лапки.

Вражає вишуканістю інтер'єр «собачого» рес­торану, сервірування столів. До своїх клієнтів кельнери ставляться підкреслено ввічливо. Ну, а меню — ще те!

Ви тільки послухайте, що гавкунам подають на таці: курячі нагетси, картопляне пюре, свинячу ко­рейку з кабачками та жульєном, тріску з рикотою та відвареними кабачками, яйця з гороховим кремом. Коштує кожне з таких задоволень недешево — від 10 до 22 євро. Але хіба ваш Барсик того не вартий?

Цікаво, що страви подають у посуді, який по­добається собакам. Представників різних порід розсаджують окремо — щоб не гаркалися. Для по­вного кайфу тваринам вмикають легеньку музи­ку. А от чи влаштовують там танці, видання «Закон і бізнес», яке опублікувало цю новину, не повідо­мляє…

У Римі є собачий ресторан, а от у французько­му місті Пюто функціонує дитсадок для братів на­ших менших. Якщо не маєте з ким залишити своє цуценя, приносьте його сюди, а самі ідіть на ро­боту чи в кіно. За вашим маленьким улюбленцем буде кому приглянути.

Схожі новини