Передплата 2024 «Добра кухня»

Атрибути бізнес стилю

«Висока мода життєво необхідна цивілізованому суспільству, тому що вона визначає не лише зовнішній вигляд тіла, але і спосіб поведінки людини. Мода формує саму структуру взаємовідносин між людьми». П'єр Карден

Зовнішність ділової людини складається з нюансів, кожен з яких має важливе значення. Необхідні атрибути, що концентрують на собі увагу — свідчення хорошого смаку чоловіка. За допомогою яких деталей можна майстерно підкреслити свою впевненість та успішність, розповісти про іміджевий статус та гарний смак? Сьогодні ми продовжимо розмову про необхідні атрибути ділового стилю з львівським дизайнером, засновником авторської майстерні одягу преміум-класу для чоловіків Rose Тailor Романом Данилівим.

Основними атрибутами ділового стилю, що демонструють ставлення чоловіка до партнерів і колег, є костюм та сорочка. Ці речі мають бути доповнені висококласним взуттям та аксесуарами. Давайте зупинимося на кожному елементі гардеробу докладніше.

Головне правило створення потрібного образу — вибирати якісні речі відповідно до ситуації. Не нехтуйте якістю речей. Висока якість одягу — це рідкість, яку ви не знайдете в звичайному інтернет-магазині або першому-ліпшому бутіку. Для статусного одягу ділового стилю важлива бездоганність крою, якісна обробка деталей, а також ідеальна посадка, що може гарантувати тільки індивідуальне пошиття. Такий костюм змінює не лише зовнішній вигляд, а й самовідчуття. Саме такими є костюми, пошиті на замовлення в Rose Тailor.

Також у шафі чоловіка, що поважає себе, має знаходитися не менше десятка різних сорочок. Їх кольори вибирають світліше найтемнішої нитки костюма. Бажано купувати вироби з однотонної тканини, хоча прийнятними вважається ледь помітна смужка або дрібна клітка. Пам’ятайте, що комір сорочки може виглядати з піджака не більше ніж на один-два сантиметри. В шоу-румі Rose Тailor ви можете замовити якісні чоловічі сорочки, що ідеально впишуться в діловий імідж. Наші стилісти допоможуть вам правильно підібрати ширину ворота, довжину рукава, а також ідеальні кольори для вашого образу і типу зовнішності.

Вибираючи краватку до костюма, орієнтуйтеся на те, щоб вона була трохи темнішою за сорочку і водночас світлішою за піджак. Краватку зав’язують так, щоб нижній кінець торкався пасової пряжки. Розмір і форма вузла залежить від виду коміра сорочки і диктуються вимогами поточних трендів. Красивий та елегантний вузол — не надто великий і не надто маленький — завжди утворює краватка високого класу. А якщо вона зшита на замовлення в Rose Тailor — це гарантоване дотримання всіх принципів вищого кравецького мистецтва для Вашого неперевершеного образу.

Взуття під діловий стиль підбирається лише висококласної якості та з мінімальною кількістю деталей. Таке взуття прикрашає будь-який гардероб та демонструє гарний тон у виборі одягу. «Взуття — це основа вашого гардеробу» — Джорджо Армані.

Завершити образ допоможе стильна чоловіча сумка або гаманець. А якщо вони ще й авторські, ручної роботи — це взагалі найвищий пілотаж стилю. Саме такі ми виробляємо в нашій майстерні Rose Тailor, і кожна річ — унікальна. Наприклад, сумки для подорожей, в яких використовується натуральна шкіра питона або крокодила в поєднанні з італійською тканиною, що відштовхує плями. Ці сумки запатентовані, підходять під міжнародні стандарти, їх можна брати із собою у літак як ручну поклажу.

Впевнений, що кожен чоловік, що поважає себе, має стежити за своїм гардеробом та регулярно його оновлювати. Це дозволить йому виглядати привабливо не тільки в очах жінок, а й колег по роботі, бізнес-партнерів.

«Висока мода життєво необхідна цивілізованому суспільству, тому що вона визначає не лише зовнішній вигляд тіла, але і спосіб поведінки людини. Мода формує саму структуру взаємовідносин між людьми».
П'єр Карден

Схожі новини