Передплата 2024 «Добра кухня»

Брендові кросівки аdidas — спортивна мода

Як відомо, зараз багато хто віддає перевагу практичному та базовому гардеробу. Довговічні та зносостійкі моделі користуються величезною популярністю, але тепер до них додався ще й мінімалізм.

Цей тренд стосується всього: одягу, аксесуарів… Навіть кросівки піддаються модному впливу. І це чудово! Сьогодні хочеться приділити увагу саме взуттю від знаменитого бренду, що вічно прогресує.

Офіційний інтернет магазин в Україні відновив роботу, а також доставку в регіони Новою Поштою. Тому тепер ви можете купувати оригінальні товари за найвигіднішими ринковими цінами.

Історія торгової марки

Людьми керують найчастіше амбіції. У багатьох випадках вони призводять до грандіозного фіналу або початку нової ери в індустрії. Так трапилося з сімейством Дасслерами, яке в 1920 році прийшло до серйозного рішення відкрити власний бізнес. Двоє братів заснували підприємство з виробництва гімнастичних тапців. Продукція приносила добрий прибуток. Невдовзі вони вирішили працювати окремо. Рудольф став керівником Puma, а Адольф — адідас. На рахунку компанії безліч успішних колаборацій та знакових колекцій.

Фірмовий асортимент — неймовірні моделі

На сайті на вас чекає великий вибір у каталозі. Якщо ви любите комфорт, свободу та стиль, то торгова марка допоможе вам втілити всі мрії у реальність. Сучасна молодь й не тільки звикла до зручних пар, які можна носити на тренування, на прогулянку та на роботу. На щастя, німецький бренд випускає широкі лінійки, де ви знайдете абсолютно все.

Символом епохи називають модель FORUM LOW, про яку вперше почули у 1984 році. Ідеальний стиль 80-х років та культові три смужки стали лідерами не тільки баскетбольних команд, але й любителів лайфстайлу. Радимо вибирати екіпірування залежно від призначення та використання. Футуристичні OZWEEGO мають вже інші переваги. Оновлений дизайн виглядає зовсім інакше. Відмінно підійдуть для щоденних пробіжок у важливих справах в улюбленому місті! А ось легендарні кросівки адідас LITE RACER 2.0 для тих, хто веде активний спосіб життя. Сітчастий верх добре пропускає повітря, а амортизована підошва сприяє м’якості при рухах.

Як оформити замовлення?

Для цього необхідно вибрати вироби із лукбуку adidas та додати їх у кошик. Перед покупкою ви можете також ознайомитися з описами та студійними фотографіями, щоб дізнатися більше про майбутні придбання. Якщо ви вже визначилися з вибором, оплачуйте карткою та вказуйте актуальні контактні дані.

Шопінг у задоволення — це найкраще, що може статись!

Схожі новини