Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У США Kalush Orchestra зустріли Шварценеґґер і його… віслюк

Під час гастролей Сполученими Штатами переможець цьогорічного Євробачення — український гурт Kalush Orchestra — отримав запрошення від легендарного голлівудського актора Арнольда Шварценеґґера. Зустрічати гостей зірка кіно вийшов разом зі своїм улюбленцем — віслюком Лулу

Шварценеґґер зі своїми найближчими друзями.
Шварценеґґер зі своїми найближчими друзями.

Домашні тварини роблять гармонійним життя цієї всес­вітньої знаменитості після за­вершення кінокар'єри, зні­мають стреси, які Арнольд пережив за довгі роки виснаж­ливих кінозйомок. Особливо вони допомагали йому уникати депресії під час пандемії.

Найпершими друзями ак­тора в його особняку у Лос-Анджелесі є собачка Черрі, поні Віскі і ослик Лулу. Інколи відеоролики за їхньої участі на­бувають значення соціальної реклами. У час, коли на плане­ті вередував ковід, Шварцнеґ­ґер показав, як правильно слід мити руки — у кадрі була Черрі. Сюжет набрав майже три міль­йони переглядів. Шалено по­пулярні і сюжети про те, як Ар­нольд сидить з тваринами за одним обіднім столом.

З іменем актора пов’язане і недавнє відкриття виду жу­ків з родини турунів — Agra schwarzeneggeri. Так їх назвали через те, що стегна самців цього виду дуже нагадують накачану статуру Шварценеґґера у часи розквіту таланту «термінатора».

Схожі новини