Передплата 2024 ВЗ

Одяг як джерело життєвої сили

Чи здатен одяг впливати на емоційне тло людини та чи доречно під час воєнного стану гарно вдягатися? Безумовно, так — на думку дизайнера, власника салону елітного одягу для чоловіків ROSE TAILOR Романа Даниліва

Він впевнений, що наше вбрання — справді важливий елемент для психічного здоров’я. Адже кожна річ несе певну енергію і впливає на наш настрій та стан внутрішньої цілісності.

Те, що ми одягаємо, є відображенням не лише внутрішніх, а й глобальних процесів.

Зараз у світі спостерігається спалах зацікавленості до всього українського. Сьогодні — це прояв підтримки, який задає тренд. Інтерес до виробів українських дизайнерів також зростає. Мати в гардеробі одяг, зроблений зараз в Україні — це як символ волі, сили духу та незламності. Тому, попри війну, ми в Rose Тailor продовжуємо створювати шедеври чоловічої моди.

Як показує практика, на індивідуальне пошиття існує стійкий попит, попри існування безлічі брендових фірм готового одягу. Річ у тім, що далеко не всі фігури підходять під стандартні розміри, які пропонує масмаркет. Кожна людина унікальна не лише як особистість, а й за пропорціями та особливостями статури. Костюм — це не тільки атрибут успішності. Насамперед, він є ознакою самоповаги, тож на чоловікові має сидіти ідеально.

Тому такі речі треба шити тільки на замовлення. Авторський костюм — це справжня ювелірна робота, мистецтвом якої віртуозно володіють майстри Rose Тailor. Неперевершена елегантність і благородство — саме таку ауру несуть речі, створені в нашій майстерні.

Наше кредо: з'єднувати комфорт і розкіш, практичне і бажане.

Аби костюм виглядав бездоганно, окрім того, що над ним чаклуватиме команда фахівців, потрібна тканина відповідного гатунку. Тому ми шиємо тільки з тканин відомих світових брендів, наприклад, Holland & Sherry, Dormeuil, Loro Piana, Cerruti. Це унікальна пропозиція для тих, хто цінує найвищі стандарти якості.

Ось, наприклад, готова маринарка. Ви лише доторкніться до неї, і відчуєте тепло та особливу енергетику, що властива справжньому чоловікові. Крім того, речі з люксових тканин не тільки приємні на дотик та мають неперевершений вигляд, вони ще й вирізняються максимальною зносостійкістю. Пошиті з них на замовлення костюми, піджаки або пальта стануть такою інвестицією в гардеробі, що окупиться багаторазово.

Завдячую Всевишньому, що займаюся створенням саме чоловічого одягу, бо це — поклик душі.

Мої клієнти — непересічні особистості, які себе цінують та поважають. Це проявляється у кожній деталі. Наприклад, вони мають у шафі не 5−7 сорочок, а набагато більше. І тримають їх не для кількості, а тому, що кожна з них — унікальна та неповторна. І у цьому родзинка.

Збираючись вранці на роботу, чоловік обирає піджак та сорочку, які будуть створювати певний образ, тобто він одягає емоцію. Наприклад, класичний костюм преміум-класу буде «промовляти» оточуючим про надійність та стабільність свого власника. Ви можете пошити саме такий в Rose Тailor і бути впевненим у своїй респектабельності.

В сучасному чоловічому гардеробі мають бути і речі, що дають можливість поєднувати діловий стиль та демократичність. Це, наприклад, піджак в стилі кежуал, який одягають не заради ділової зустрічі, а насамперед для себе, для кайфу. Така річ формує імідж впевненої людини.

Чоловік, що отримує задоволення від добротного одягу, зокрема піджака, отримує більшу життєву силу.

Якщо брати вікову категорію нашої цільової аудиторії, то це 40+. Це люди, які знайшли себе у житті. Вони бажають відповідно виглядати у колі свого оточення, адже одяг свідчить про їх статус. Хоча часто багато наших клієнтів замовляють костюми не для показу, а для свого комфорту і задоволення.

Чоловіки, які шиють у нас індивідуальний одяг, знають, чого хочуть від життя. Тому кожен замовник майстерні Rose Тailor стає нашим постійним клієнтом. Адже тут врахують усі побажання клієнта та підкажуть професійні нюанси.

Адже одяг від Rose Тailor здатний створити у вас відчуття гармонії, задоволення та життєвої впевненості.