Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Собака Нацгвардії привезла із Чехії золоту медаль

У знаменитого пса Патрона з’явився конкурент по всеукраїнській славі. Ним стала бельгійська вівчарка малінуа на кличку Бліка

Вікторія Безус на дистанції з Блікою, чемпіонкою світу.
Вікторія Безус на дистанції з Блікою, чемпіонкою світу.

Власницею цієї красуні є старший лейтенант Національної гвардії Вікторія Безус із Кривого Рогу.

Кілька днів тому Бліка стала чемпіонкою світу з дресирування. Відповідний чемпіонат відбувався у чесько­му місті Роудніце-над-Лабою. Саме тут на честь переможниці звучав Державний гімн України. Це перше наше світове «золото» в історії таких змагань.

Бліка показала найвищі ре­зультати у всіх трьох видах. Сво­їм безумовним виконанням ко­манд своєї дресирувальниці собака з України вразила суддів і здобула симпатії вболівальни­ків. Відео її переможного висту­пу у соцмережах за кілька днів переглянули 180 тисяч корис­тувачів. Наведемо лише один із захоплених відгуків, від Анаста­сії Стаднік: «Навіть слів не знахо­диться. Круто. Сильно. Віддано. Ми — Україна до кінчиків пальців, до кінчиків лапок! У кожній кліти­ні тіла. В душі. В усьому!».

Бліка не тільки добре змага­ється, а й відмінно працює на своїй «роботі». Місце її і Вікторії служби — одна з військових час­тин Північного оперативно-те­риторіальне об'єднання НГУ.

Крім заслуженої меда­лі, чотирилапа чемпіонка сві­ту отримала ще одну нагороду — улюблені ласощі від своєї на­ставниці.

Схожі новини