Передплата 2024 «Добрий господар»

«Світова криза, яка почалася з 2020 року — з коронавірусу, завершить трансформацію у 2025−2026 роках»

До Дня Незалежності України журналістка «ВЗ» попросила астропсихологиню Вероніку Савченко зробити річний прогноз щодо перебігу війни, національної валюти та подальшої політичної кар'єри президента Зеленського

24 серпня Україна відзначає 31 рік своєї незалежності. Цьогоріч дата незалежності ознаменована важкими подіями — війна, яка забрала життя чимало захисників, важкою ціною платимо за мирне небо над головою. В астрології день народження — магічна точка відліку нового етапу життя. Що далі очікує Україну і коли будемо святкувати перемогу?

Журналістка «ВЗ» попросила астропсихологиню, нумерологиню Вероніку Савченко зробити річний прогноз для України.

Вероніка Савченко
Вероніка Савченко

«Для України період з 24 серпня 2022 року по 24 серпня 2023 року є переломним. Стартує новий життєвий цикл, — зауважила Вероніка Савченко. — Це вступ в ЄС, створення союзу із певними країнами ЄС. Стартує період перевірки країни на економічне виживання. Очікуються прибутки завдяки чужим ресурсам (ЄС, Англія, США). Також це нові кордони, отримання нового статусу».

Астропсихологиня прогнозує, що до кінця 2022 року Україна перебуватиме у зоні найгострішої фази кризи. Відбудеться трансформація країни через війну, біль, страждання, втрати… «Будь-які нечесні дії зі сторони влади обернуться для української держави крахом, — каже. — Україна навчиться мислити, існувати, працювати по-новому. Усвідомлення, що старі схеми не працюватимуть, прийдуть в кожну хату. Джерело проблем — це спосіб мислення. Відтепер держава також повинна перейти на якісний спосіб мислення. Буде дано шанс змінити курс країни».

До кінця жовтня 2022 року, каже пані Савченко, Україна отримуватиме зброю від Америки, діють особисті домовленості президента України та США. Проте, з жовтня до початку грудня в середині країні відбуватимуться таємні фінансові операції. На додаток — хворобливі заяви окремих політиків приведуть до втрат грошових та окремих територій країни… У період з 5 грудня 2022 року по 30 січня 2023 року Україну очікують гучні судові справи (щодо воєнних злочинів рф).

Вероніка Савченко прогнозує, що для українців важкий період буде у листопаді 2022 року. «Люди відчують чергове навантаження через війну, світову кризу, політику, — каже. — Буде чергова масова еміграція. У натальній карті України Місяць (символ народу, емоції, психосоматика, ментальність) перебуває у знаці Водолій. Цей знак астрологічно пов’язаний з росією. Тому люди з ментальним мисленням Водолія, які проживають в Україні, будуть відчувати кризу найбільше».

Про долю Володимира Зеленського

У період з 21 березня по травень 2023 року керівництво держави залучить старі кадри, або людей, які мають практичний досвід якісного управління державою. Якась частина «мажорів"-політиків зникне… Зникнуть і ті політики, які займалися блогерством і вводили суспільство в оману. Можлива заміна «молодих облич» на старі, досвідчені кадри. Питання кордонів буде вирішуватись боляче. Володимир Зеленський в період з травня по червень 2023 року зробить декілька незвичних заяв та введе нову електронну форму управління країною. Закулісна боротьба всередині країни зазнає критичної точки. При владі офіційно буде багато військових.

Про економічні справи у період війни

Спроба осилити нові напрямки в економіці припадають на наступні шість місяців. Перед державою постає гостре питання: знайти нові джерела заробітку. Жити постійно в борг неминуче приведе до фінансової ями. Саме незнайомі напрямки для країни стануть надалі успішними.

До серпня 2023 року продовжиться втрата промислового сектору та ріст боргів. Вихід з боргів буде знайдено до кінця 2023 року. Країна підготує два проєкти. Для української держави є великі перспективи в галузі інформаційних технологій, виробництві сонячних батарей, рентгенівських дзеркал, у сфері електроніки…

Ми також перебуваємо у світовій кризі. Йдеться про перерозподіл ресурсів, у тому числі надр землі. Уран — планета революцій, прогресу, інноваційних технологій знаходиться у знаці Телець (знак символізує Україну). Тельцю, який любить комфорт, накопичення, збереження власних ресурсів — некомфортно з Ураном. Сама по собі конфігурація Уран в Тельці створює турбулентність в фінансових потоках. В цей період завжди відбуваються зміни кордонів, виникнення нових територій, нових держав або організацій, нової економіки…

В історії, Уран перебував в знаці Телець з червня по жовтень в 1934 році та у травні 1942 року. У 1934 році відбулось перенесення столиці України з Харкова до Києва. Враховуючи закон циклів, усі події повторюються, щоправда, з новими деталями.

17 травня 2023 року Юпітер (планета відповідає за ріст, авторитет, допомогу, все іноземне) переходить в перший градус Тельця. В астрології усе, що формується в перших градусах дає великий поштовх до розвитку. З травня 2023 року станемо свідками зародження нового циклу перезавантаження економіки у світі та в Україні.

Про стосунки з ЄС

2023 рік для України стане важливим у стосунках з ЄС. Наразі країна вже створила з європейською спільнотою так званий військово-інформаційний союз. Про саме входження територіально до ЄС буде вирішуватись у 2023 році. У 2023 році Україна змінить вектор розвитку, у зв’язку з великими змінами у самій Європі. Світова криза пройдеться по всіх державах. Почала криза свій старт з 2020 року — з коронавірусу, завершить трансформацію у 2025−2026 роках.

Схожі новини