Передплата 2024 «Добрий господар»

Марка з російським кораблем-потопельником сподобалася і вивірці...

Цілу фотоепопею за участі столичних білок створив відомий український фотограф, виходець із Галичини Михайло Марків

Ці милі створіння не мають жодних комплексів перед ним, відчувають велику приязнь до митця, тому позують перед його об’єктивом як справжні моделі. Мало хто зафіксував життя вивірок у таких незвичних ракурсах, як зробив це Михайло, давній автор “Високого Замку”.

Ось вам доказ. Симпатичне пухнасте звірятко тримає у сво­їх лапках раритет українських філателістів: марку із зображен­ням враженого українськими ракетами російського корабля. Михайлові цю марку подарува­ли напередодні, і він пішов по­ділитися новиною до своїх лі­сових подружок. Одна з них від побаченого аж відкрила свого ротика. І не вимагала горішків, яких у фотографа завжди припасено вдосталь...

Якщо відверто, то білки самі мали би пригостити фотомай­стра своїми припасами. Адже він прославив їх на весь світ – захоплені коментарі під світли­нами надходять звідусіль. Осо­бисто я був на сьомому небі, коли побачив знімок Михайла, де рудий хвостик білочки у про­менях сонця нагадував німб над її голівкою. А ще не забуду під­водну фотосесію білок у вико­нанні цього художника.

Дякуємо і за цю “патріотичну” фотомить!

Читайте також: «Укрпошта» випустить марку із Патроном (ФОТО)

Схожі новини