Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Віталій Кім – знаменитість в Інтернеті та краш серед молоді: підбірка мемів

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім набув неабиякої популярності в соціальних мережах через свою харизму та впевненість, які демонструє на відео

Місто Миколаїв з перших днів війни перебуває у боях. 26 лютого російські танки вдерлись на територію міста, але українські військові вибили їх з міста. Українська армія щоразу дає відсіч, а територіальна оборона і цивільні навіть захоплюють військову техніку.

Про всі події, які відбувають на Миколаївщині, звітує голова військової адміністрації Віталій Кім. Інформацію, переважно відеозвернення, які починаються фразою «Добрий вечір, ми з України», розміщує у соціальних мережах (відео набирають десятки тисяч переглядів). Манера подачі відео неординарна та заряджає позитивом. А користувачі соціальних мереж вже назвали такі повідомлення від Кіма як заспокійливе.

Відтак, креативні користувачі вже створили та поширюють меми з Інтернет знаменитістю, а молодь щиро захоплюється головою ОВА і називає Кіма «крашем» (людиною, яка дуже подобається, об'єкт насолоди для душі, - ред.).

Публікуємо підбірку мемів.

Довідково:

Віталій Олександрович Кім народився 13 березня 1981 у Миколаєві, має корейські корені. З 1998 — займався підприємницькою діяльністю, був керуючим партнером клубу Ushuaja.

Миколаївську обласну державну адміністрацію він очолив 25 листопада 2020 року. Віталій Кім одружений і є батьком трьох дітей. Вільно володіє англійською, а також частково французькою та корейською мовами.

6 березня президент Володимир Зеленський нагородив керівників у декількох регіонах за оборону та надав містам статус "міст-героїв". Одним із нагороджених став голова Миколаївської ОДА Віталій Кім. Отримавши нагороду чиновник зазначив, що відзнака не належить йому, натомість кожному, хто боронить власну землю.

Читайте також: «Танцюйте, мийте підлогу, рубайте дрова! Тілу потрібний рух»

Схожі новини