Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Пані Маск сама обирала сукню, а потім дозамовила пальто»

У вишиванку львівської дизайнерки Юлії Магдич одягнулася мама американського мільярдера Ілона Маска

Львів’янку Юлію Магдич називають однією з найстильніших українських дизайнерок. Розкішні вишиванки від Yuliya Magdych носять не лише українські зірки, а й світові знаменитості — актриси й співачки. А нещодавно у розкішній білій сукні з синіми квітами від Yuliya Magdych позувала 73-річна Мей Маск — мама засновника компаній SpaceX та Tesla Ілона Маска.

Мей Маск стала учасни­цею світського заходу в Катарі. З’явившись на га­ла-вечері Fashion Trust Arabia Prize у Досі, пані Маск одягла білу сукню із синім орнамен­том, яка є частиною нової колек­ції Юлії Магдич сезону весна-літо 2022. Про це Мей Маск написала на своїй сторінці у соцмережах. Як вишивана сукня «знайшла» нову власницю, журналістка «ВЗ» запитала у дизайнерки Юлії Маг­дич.

— Пані Маск сама обирала собі сукню. Ба більше, до цієї сукні ще й замовила пальто, — каже Юлія Магдич. — До знаменитостей речі потрапляють без мого втручан­ня. Так вийшло і цього разу. Ми з Мей Маск особисто не знайомі, але вона побачила сукню, яку ми передавали для зйомок журналу VOGUE. І вирішила її придбати.

Фото з альбому Юлії Магдич
Фото з альбому Юлії Магдич

— Сукня дорога?

— Це одна з найдорожчих су­конь з цієї колекції. Її ціна 2820 доларів. А потім Мей Маск до­замовила пальто у такі самі сині ружі, у якому модель виходила у Києві. Таким чином, у колекції матері Ілона Маска вже дві речі мого бренду. Сподіваюся, буде більше.

— А хто брав на пальто замі­ри?

— Вона модель, тож усі її пара­метри є у неї на сторінці. Індиві­дуально це пальто — єдине у світі.

— Як довго над ним працю­вали?

— Заготовки у нас були. А кон­кретно «під замовлення» працю­вали близько двох тижнів.

— Яка вартість цього паль­та?

— Насправді ми ще навіть не оцінювали. Але, думаю, вартість буде приблизно такою ж, як і сук­ні.

Читайте також: «Порубана» вишиванка, показ, який змінив життя, роль чоловіка…

Схожі новини