Передплата 2024 «Добра кухня»

Зінченко не може жити без футболу, Влади і... бульдогів

Собаки займаються спортом із футболістом, разом з ним снідають

На футболіста збірної України та клубу «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка, який кілька днів тому утретє здобув титул чемпіона Англії і якому ще належить зіграти у фіналі Ліги чемпіонів, удома чекають інші три радості. Це дружина Влада Седан, спортивна журналістка, і два милі французькі бульдоги. Зіркове подружжя є блондинами, а от собачок підібрали собі серед шатенів…

«Французи» багато у чому схожі на своїх господарів: такі ж енергійні, весе­лі, дотепні. Біля них не занудьгуєш. Коли Влада зайнята якимись справами, на­стрій Сашкові піднімають ці симпатич­ні екземпляри — Міа та Луї. Борюкають­ся з ним, бігають по кімнатах за м’ячем, облизують господаря.

Бульдоги були учасниками рекламної фотосесії за участі Олександра і Влади на клубному стадіоні «Етіхад». Їх зніма­ли у собачому одязі, який нагадує фор­му «Манчестер Сіті». А коли на початку сезону Зінченка і його команду тимча­сово відлучив від футболу коронавірус, собаки всіляко розважали спортсмена у його помешканні. Більше того, допома­гали йому під час самоізоляції підтри­мувати відмінну фізичну форму. Сашко присідав з ними в руках, стрибав, ро­бив інші атлетичні вправи. Бульдоги пе­реживали блаженство від таких занять, хоча й не завжди витримували їх висо­кий темп.

У квартирі Зінченка-Седан ці особи­ни з’явилися у день народження Вла­ди. Зранку Сашко легенько постукав у спальню, де дрімала дружина, і, на­співуючи Happy Birthday to You, зайшов туди з двома цуциками елітної породи. Дружина почувалася на сьомому небі: саме про таких собачок вона мріяла.

Міа та Луї — члени цієї сім’ї. Навіть разом обідають із молодятами. На кух­ні для них відведено спеціальні два кріс­ла. Собакам дозволяють класти лапи на стіл. Французькі бульдоги присутні на­віть при такому сокровенному для укра­їнців ритуалі, як приготування борщу.

Схожі новини