Передплата 2024 ВЗ

Легендарний Індіана Джонс повертається!

Кіностудія Lucasfilm зніматиме п’яту частину культового серіалу. У ролі археолога - незмінний Гаррісон Форд

Здавалося, п’ята частина популярного кіносеріалу про пригоди археолога Індіани Джонса уже не з’явиться на екранах… Але фільм під робочою назвою «Індіана Джонс 5» усе-таки зніматимуть! Прем’єра — у липні 2022 року, у ролі Індіани — незмінний Гаррісон Форд. «Індіана Джонс 5» стане останньою частиною легендарного серіалу.

«Студія Lucasfilm розпочала підготовку до продовжен­ня „Індіани Джонса“, — пові­домила американська кінокомпанія „Дісней“. — Режисером фільму буде Джеймс Менголд, а Гаррісон Форд знову переживатиме пригоди — як персонаж-ікона Інді. Пригода розпо­чнеться в липні 2022 року».

Як повідомила порталу Slashfilm керівник студії Lucasfilm Кетлін Кен­неді, «Індіана Джонс 5» стане за­ключною частиною кіносеріалу — на сто відсотків.

Тобто продовження, у якому роль відомого археолога Індіани Джонс виконає не Гаррісон Форд, не буде. А такі ідеї були, особли­во після прем’єри четвертої час­тини циклу, фільму «Індіана Джонс і Королівство кришталевого чере­па», в якому Шиа Лебеф зіграв роль сина Індіани. Мовляв, коли підрос­те, зможе зіграти й самого Індіану Джонса…

«Не уявляю, аби хтось інший грав Індіану Джонса, крім Гаррісо­на Форда, — каже продюсер філь­му Френк Маршалл. — Що мене за­хоплює у Джеймсі Менгольді, то це його нюх до чудових історій. Не можу дочекатися, щоб побачити, що саме він придумає».

Нагадаємо, кіноепопея про ар­хеолога Індіану Джонса стартувала далекого 1981 року — з фільму «Шу­качі загубленого Ковчега». Знаме­нитий голлівудський актор Гаррісон Форд, якому у рік прем’єри п’ятої частини кіносеріалу виповниться 80 років, також не бачить собі за­міни. «Ніхто інший не буде Індіаною Джонсом, — стверджує Форд. — Інді­ана Джонс — це я. Коли мене немає, його теж немає. Це так просто!».

Схожі новини