Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Відверто про тернистий шлях до слави: Оксана Муха розповіла в проєкті «Балючі теми» (відео)

Інтерв'ю з Оксаною Мухою, українською співачкою і скрипалькою, заслуженою артисткою України, лауреатом Гран-прі першого Міжнародного конкурсу українського романсу ім. Квітки Цісик, переможницею в талант-шоу «Голос країни» (9-й сезон, 2019)

У новому випуску «Балючі теми» відверто про тернистий шлях до слави, корпоративи та чому працювала в одному сценічному костюмі чотири роки?

Як з дитинства мріяла про сцену Оперного театру, а стала скрипалькою і, водночас, ніколи не хотіла бути першою скрипкою. Чому не любить, коли її порівнюють з Квіткою Цісик?

Як «пережила» карантин? Скільки заробляє та витрачає? Про драматичне розлучення і довготривалу реабілітацію у психолога — як це вплинуло на здоров’я сина? Що радить жінкам, які переживають розлучення?

Про громадянську позицію та чому артист не може залишатися «поза політикою». Закулісся «Голосу країни», чи був роман із Даном Баланом. Про чоловіка мрії та чи вільне серце співачки нині…

Наталія Балюк — головний редактор газети «Високий Замок». Обговорить теми, деталі яких Ви б хотіли дізнатись (але боялись чи соромились запитати). Буде цікаво, відверто, гостро і, місцями, боляче.

Схожі новини