Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Юліану та її доньок поховали на Голосківському цвинтарі. Людей було дуже багато»

Після жахливої трагедії, яка трапилася у Великій Волосянці, «село завмерло»...

«Люди на Старосамбірщині воліють говорити про неврожай бульби, ніж про трагедію у Великій Волосянці. Село завмерло». Про це мені розповів добрий знайомий, який живе у тих краях. Трагедія трапилася минулого тижня. За інформацією правоохоронців, колишня 36-річна модель Юліана вистрелила з мисливської рушниці у своїх малолітніх доньок. Після цього застрелилася сама…

Усе сталося у готельно-відпочин­ковому комплексі, розташованому за 125 кілометрів від Львова. У цей час на віллі відпочивали 26 туристів.

Читайте більше: «Незадовго до трагедії батько придбав рушницю у сільського голови»

Журналіст «ВЗ» дізналася, що не­задовго до трагедії батько Юліани придбав рушницю у сільського голо­ви. Цю інформацію нам підтвердив і сам голова Микола Марусяк. У роз­мові був доволі відкритим. Проте коли я через деякий час знову зателефону­вала до пана Миколи, він сказав, що їде за кермом і не має часу на розмо­ви. Навіть не дав слова сказати, кинув слухавку… Виникає логічне запитан­ня: чи була зброя перереєстрована? Чому мисливська рушниця лежала у кімнаті, у якій мешкала сім’я, на ви­дному місці?

Відпочинковий комплекс, де ста­лася трагедія, належить родині по­мерлої Юліани. Свого часу ця львів­ська сім’я переїхала у село зі Львова. Там купили три земельні ділянки і збу­дували готель. Відповідно, перше, про що почали говорити у селі, — про майновий конфлікт власників сади­би. Наразі слідство триває. Правоохоронці вивчають відео з камер спо­стереження.

Тим часом готель стоїть зачине­ним. Телефон не відповідає. Ми дізна­лися, що Юліану та її доньок поховали у Львові на Голосківському цвинта­рі. На похороні було дуже багато лю­дей…

Крапку у цій резонансній справі має поставити слідство.

Схожі новини