Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Літні канікули в умовах карантину

Дехто з зірок українського шоу-бізнесу обрав заморські курорти, однак більшість відпочиває вдома

Через пандемію коронавірусу цього літа українцям до­велося відмовитися від поїздок за кордон. І хоча в Європу шлях наразі закритий, такі країни, як Туреччина, Албанія і Єгипет приймають туристів. Цим скористалися зірки шоу-бізнесу і таки влаштували собі відпустку у райських куточках.

Співачка Ірина Федишин разом зі своїм чоловіком Віта­лієм Човником та двома дітьми вирушила на відпочинок до моря, вибравши Болгарію. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram співачка постить фотографії з дітками. До речі, зі сво­їм чоловіком Федишин відзначила 14 років подружнього життя. Схоже, поїздку родина приурочила саме до цієї дати.

«Ми в Болгарії. Їхали на своєму авто. На дорогу пішло 18 го­дин, хоча можна було б і швидше (часто зупинялися). На кордо­ні черги не було, проїхали кордон швидко. Їхали через Чернівці, КПП Порубне, потім на Бухарест, Русе і так далі. Румуни видають спеціальну транзитну карту, яким маршрутом ви можете пере­суватися. Погода тут супер, +31, море тепленьке і ціни приємно дивують», — поділилася з підписниками співачка.

На початку літа українські артисти розповідали, куди подоро­жувати в Україні, радили улюблені маршрути і ділилися вражен­нями про найкрасивіші куточки нашої країни. Скажімо, блондин­ка номер один в Україні Оля Полякова, яка це літо проводить переважно на дачі, наполегливо рекомендує своїм шанувальни­кам Одесу. На своїй інстаграмівській сторінці зірка публікувала фото, зроблені на Чорному морі. «В Одесі можна купатися у чи­стому, блакитному, теплому морі, у цьому прекрасному місті не­ймовірні ресторани і готелі, а морська кухня стала просто чудо­вою», — написала артистка.

Зіркове подруж­жя Катя Осад­ча та Юрій Горбунов об­рали у Туреччи­ні п’ятизірковий курортний го­тель Rixos Premium Tekirova, де від­почивають зі сином Іваном. «Іванові обла­штували влас­ну ігрову зону в приміщенні, пі­дібрали іграшки за віком», — каже Осадча і виста­вила родинне фото у соцме­режах з відпо­чинку.

Модель і співачка Даша Астаф’єва разом зі своєю подругою fashion-фотографом Со­нею Плакидюк відпочила в одному із замісь­ких парково-готельних комплексів під Києвом. «Райський куточок для тих, хто хоче сховати­ся від маячні міської. Атмосфера свободи і ра­дості на будь-який смак», — ділиться Астаф’єва емоціями у соцмережах.

Заморським ку­рортам відда­ла перевагу й Настя Камен­ських. З дру­зями вона від­почиває на середземно­морському узбережжі Ту­реччини в готе­лі Rixos Sungate. Стандартний номер тут ко­штує від 11 000 гривень за добу. «Хочеться, щоб у цьому році ми всі відвідали ті місця, в яких давно мріяли побувати, і по­бачили, в якому дивовижному світі ми живе­мо», — написала під однією з фо­тографій, яки­ми поділилася зі своїми підпис­никами в Інста­грамі.

Популярна телеведуча Леся Нікітюк за два літні мі­сяці встигла об’їздити багато міст України та зробити фото на тлі озера Світязь, в лавандових полях, у рідно­му Хмельницькому і в різних точках Карпат. А цим знім­ком, що був зроблений біля озера Синевир, Леся Нікі­тюк похвалилася недавно.

Співачка Джамала, яка нещодавно вдруге стала мамою, разом з чоловіком і маленькими дітьми полетіли також до Туреччини.

«Нарешті це сталося! Ми зважилися. Від­пустка. Довгоочікувана. По-особливому ви­страждана. Так, ми божевільні! Вирушили в поїздку з двома маленькими дітьми без нянь, бабусь і дідусів, просто візочки і ми — сповнені любові та ентузіазму підкорювати світ. Гаразд, не світ, а просто узбережжя Мармариса», — на­писала в Інстаграмі Джамала.

Схожі новини