Передплата 2024 «Добра кухня»

«Навалилося стільки проблем, що плакати хочеться»

Допоможімо тваринам та їхній Домівці!

Подивіться-но на цю красуню сову на руках природозахисника Ореста Залипського! Її та сотні інших птахів, усяких маленьких та більших звірят вберегли від загибелі активісти Домівки Врятованих Тварин у Львові. Поставили їх на ноги і відпустили на волю.

Пораненою сову знайшли люди на узбіччі дороги біля Львова. У неї був струс мозку (не виключено, зіткнулася з машиною). У Домівці сову, яку назвали Одрі, підлікували, і як тільки з головою у неї стало все гаразд, повернули у при­роду. Смак волі знову відчула в одному із львівських парків.

Щодня цей зоопритулок на вул. Довбуша, 24, приймає до десятка нових тварин, які потрапили у халепу. На їх лі­кування і утримання потрібні чималі кошти. Лише риби для птахів купують щодня 10 кг. Потрібен також корм для собак, єнотів і лисиць, іншої малечі, яку тут доглядають. Багато коштів потребує обладнання конюшні і загону для кіз, для цього треба закупити недешеве дерево. А фінан­сів у цього зоопритулку майже не залишилося. Тому роз­раховують на допомогу людей з добрим серцем.

«Навалилося стільки проблем, що часом плакати хо­четься, — бідкається засновник Домівки Орест Залип­ський. — Просто не знаємо, що робити. Якщо зараз із цього не виліземо, змушені будемо припинити прийом тварин або закрити цей проєкт».

Якщо Домівка зачинить свої двері, то дичині, яка потра­пить у біду, розраховувати не буде на кого. Тож відгукніть­ся, добродійники! Ваші пожертви допоможуть зоозахисни­кам утримувати покалічених тваринок. Банківська картка ПриватБанку для допомоги їм — 4149 6293 8110 7192.

Схожі новини