Передплата 2024 ВЗ

Шість причин, чому варто оселитися у «Парк Арені»

Розповідають засновники компанії bauhausen («баухаузен») Victor Kukshausen і Володимир Олійничок

«Ось тут буде в’їзд на територію: ворота, охорона. А це — вхід у комерційні приміщення. Хочемо, аби обов’язково був дитячий садок…» — Victor Kukshausen, засновник компанії bauhausen, попри робочі клопоти, погодився показати будівництво нового житлового комплексу «Парк Арена» на Стрийській. «Тільки каски одягніть. І читайте уважно попереджувальні оголошення» — наголошує його колега, співзасновник компанії Володимир Олійничок.

bauhausen — німецько-українська будівельна компанія, яка зводить у Львові і передмісті три житлові комплекси. Відколи інформація про неї почала поширюватися у львівській пресі, цікавість до нового забудовника росте. Ще б пак: німецький інвестор, прийшовши у Львів, уже вклав у будівельну сферу 4,5 мільйона євро. Один з його проектів — великий житловий комплекс біля «Арени Львів».

Саме він нас зацікавив найбільше. І саме тому ми пройшлися будівельним майданчиком разом з Victor Kukshausen і Володимиром Олійничком, аби познайомитися ближче з «флагманом» (саме так тут називають «Парк Арену») молодого і амбітного німецько-українського забудовника.

Що у цій будівлі особливого? — запитали ми у забудовників. Далі — їх відповідь…

Парк і ставки

Парк на території «Парк Арени» — це наша гордість! Інколи люди з пересторогою питають: а ви ці дерева не вирубаєте? Ставки не позасипаєте? Ні! Ви що?! Ну де ще львів’яни матимуть змогу просто У СЕБЕ ВДОМА погуляти між розкішними дубами чи посидіти на березі мальовничого ставка?

Наші плани: зробити з парку зразкову зону для відпочинку. Прокласти алеї. Окультурити рослинність. У ставку — почистити воду, укріпити береги, зробити біля водойм місця для відпочинку і релаксу.

Victor Kukshausen та Володимир Олійничок - засновники компанії bauhausen
Victor Kukshausen та Володимир Олійничок - засновники компанії bauhausen

Сучасний простір для дозвілля

Ми не раз бачили, як планують прибудинкову територію багатоквартирного будинку: заклали бруківкою, вліпили в кутку гірку і пісочницю, а решту місця відвели під парковку.

Ми забороняємо робити так на «Парк Арені»!

По-перше, у нас не буде автомобілів на внутрішній території. Тільки доріжка для проїзду автомобілів екстрених служб і заїзд на підземний паркінг. Усі машини — під землю! Простір біля будинку — для людей, а не для авто!

А що ж буде на території? Розповідаємо: Сучасні тренажери для занять спортом на свіжому повітрі. Бігова доріжка. Місця для прогулянок і відпочинку. Кілька великих дитячих майданчиків. Уся територія — огороджена і захищена від візиту непроханих гостей.

До речі, наші покупці вже оцінили це. Мама двох дітей казала нам: «Нарешті я зможу відпускати дітей у двір гуляти і точно буду знати: вони в безпеці й до того ж мають купу місця для ігор і розваг!»

Енергозберігаючі технології

Ну так, всі зараз про них говорять, еге ж? Але скажіть, чи багато ви знаєте у Львові житлових комплексів, які будуть зовнішні стіни з якісного керамічного блоку Porotherm, виготовленого за австрійською технологією? А ми будуємо!

Це міцні порожнисті блоки, виготовлені з натуральної глини, без шкідливих хімічних домішок. Блоки мають чудову теплоізоляцію: стіни вбирають тепло і зберігають його довгий час, будучи «щитом» між кімнатою і зовнішнім середовищем. Тому влітку у будинку буде прохолодно, взимку — тепло.

Крім того, стіни наших житлових комплексів утеплені мінватою і накриті вентильованим фасадом. На стіну почергово кріпляться каркас, мінвата, вітро-вологозахист і облицювальні панелі.

Це — «легені» будинку. Будинок добре провітрюється, виводить водяну пару назовні, перешкоджаючи утворенню конденсату. А також додатково зберігає тепло й ізолює звук.

Планування квартир

Плануючи квартири, ми подбали і про зручність, і про простір. Наша норма — це європейська кухня, що не відділена від решти кімнат, через що людині, яка готує їжу, не треба бути ізольованої від решти сім’ї. Це гардеробна. Це два ліфти у кожному під’їзді: пасажирський і вантажний.

А ще — це можливість вільного планування простору квартири: перегородки власник може розміщувати на власний розсуд, головне — вчасно купити квартиру, доки їх не зробити згідно зі стандартним плануванням. Тоді доведеться додатково платити за їх демонтаж.

На верхніх поверхах квартири мають тераси, і з них відкривається просто крутезний краєвид! До речі, вікна у більшості квартир — панорамні. Тож у житлі буде достатньо і простору і світла.

Комерційні приміщення

А ще наші клієнти нас часто розпитують: що буде на першому поверсі? Розуміємо: остерігаються, аби у тих приміщеннях не «оселився» хтось, хто заважатиме спокійному життю мешканців. (Ми бачили такі варіанти: наприклад, у житловому будинку роблять… шиномонтаж! Уявляєте?!)

У нас такого не буде. Виключно ті заклади, які потрібні мешканцям «Парк Арени». Продуктові магазинчики. Затишні кафе. Навчальні студії. Спортзали. Садочок. І так далі.

Victor Kukshausen та Володимир Олійничок - засновники компанії bauhausen
Victor Kukshausen та Володимир Олійничок - засновники компанії bauhausen

Зручний район

«Парк Арена» — у дуже зручному районі. Судіть самі: поряд — об’їзна, тож з кінця в кінець Львова не треба їхати вузькими і завантаженими машинами вулицями міста.

За кілька хвилин їзди — дуже популярні торгові центри — «Ашан», «King Cross Leopolis», «Епіцентр». Поряд — цілодобова аптека.

Але головне, що ми вважаємо крутим у розміщенні «Парк Арени» — це те, що поряд немає засилля висоток і «бетонних джунглів». З одного боку — стадіон, відділений великим парком, з іншого — іподром, велика зелена територія. Це не промислова зона, не забудований висотками район. Тут багато простору, мало шуму і чисте повітря!

Схожі новини