Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Enjoy tour: «Мандруй із задоволенням!»

Відома львівська туристична фірма пропонує краянам цікаві подорожі і змістовний відпочинок

Розпочалось літо, фактично наступила пікова точка, коли потрібно визначитись з відпочинком. Маючи позитивний досвід користування послугами компанії Enjoy tour, вирішили з'ясувати, в якому напрямку можна вирушити на відпочинок з міста Лева до теплого моря. Насамперед цікавили повітряні сполучення, щоб якнайшвидше дістатись омріяного місця відпочинку.

Зібравши інформацію, вирішили поділитись нею з читачами.

Найпопулярнішим напрямком залишається ТУРЕЧЧИНА. Рівень послуг, обслуговування, комфортний відпочинок з малими дітьми (дитяче меню, анімація) приваблюють українців.

Польоти до Анталійського узбережжя зі Львова є майже щодня, а також кілька вильотів на тиждень до а/п Даламан з можливістю відпочинку в Мармарисі, Фетхіє та Бодрумі.

На другому місці за популярністю відвідувань є ЄГИПЕТ, хоча багатьох туристів відлякує спека. Але слід зазначити, що на курортах Середземномор'я ситуація аналогічна. Є одна суттєва відмінність — в Єгипті клімат набагато сухіший і високі температури переносяться легше.

Авіарейси продовжують літати до Хургади та Шарм ель Шейху.

Вже майже рік як ми тішимося не тільки можливістю без візи подорожувати Європою, але й появою нових авіа-напрямків з вильотом зі Львова. Тому все більшу популярність здобувають Італія та Іспанія.

Відтепер в ІТАЛІЇ можна позасмагати на італійських пляжах відразу кількох регіонів:

1. Лідо-ді-Єзоло (Венеціанська Рів’єра) — рейс Львів-Венеція.

Один з найпопулярніших курортів Адріатики розташований на півночі Адріатичного узбережжя. 15 кілометрів широких золотистих піщаних пляжів.

2. Рів'єра-ді-Уліссе (Узбережжя Одіссея) — рейс Львів-Рим.

Між Римом і Неаполем розкинулося одне з найгарніших курортних узбереж Тірренського моря або узбережжя Одіссея, відоме ще з античних часів. З 1998 року це узбережжя щорічно відзначають блакитним прапором ЄС за чистоту моря й пляжів.

3. Острів Іскія під рейс Львів-Неаполь.

Найбільший (47 км²) і наймальовничіший з трьох островів Неаполітанської затоки (плюс Капрі і Прочида), розташований на Тірренському морі за 40 км від Неаполя і 7 км від континенту. Острів Іскія вважають справжнім символом краси і молодості в Італії. Місцеві грязі і мінеральні води володіють лікувальними властивостями, вони здатні знімати відчуття втоми, підвищувати імунітет й омолоджувати шкіру.

До ІТАЛІЇ щотижня вилітають 16 прямих рейсів.

Ще один новий напрямок прямим авіаресом зі Львова — ІСПАНІЯ: Можливий пляжний відпочинок на узбережжі Коста Брава та Коста Дорада, а також різноманітна екскурсійна програма. Слід зазначити, що авіапереліт досить дорогий — 200−250 євро. Але якщо подбати за раннє бронювання, то в січні-лютому можна придбати квитки за 50−60 євро.

Нещодавно розпочалися авіарейси до столиці Каталонії — Барселони.

Незмінно улюбленим напрямком львів’ян є ГРЕЦІЯ. Тривалість відпочинку 9−10/20 ночей.

Авіарейси зі Львова: а/п Салоніки (Халкідіки, Пієрія) та о. Крит.

Ще один куточок Середземномор’я — КІПР — вже декілька років поспіль з’єднаний влітку зі Львовом прямим авіарейсом.

Авіарейси до Ларнаки на 7/14 ночей.

Упродовж останніх двох років зі Львова можна потрапити прямим рейсом на північ Африки — в ТУНІС, який також входить в топ популярних виїзних пляжних напрямків. Переліт до Тунісу зі Львова триває 3,5 години. В’їзд для українців безвізовий, але після прильоту потрібно заповнити міграційну картку. Туніс вабить туристів поєднанням гір, моря, прекрасних пляжів, пустелі і цікавих місць для відвідування — Карфаген, Ель Джем, Сахара, знімальний майданчик «Зоряних Війн» та блакитне місто Сіді-Бу-Саїд.

Авіарейси до а/п Монастір на 7−10/11−14 ночей.

Добре знайоме Адріатичне узбережжя можна відвідати під переліт в ЧОРНОГОРІЮ. Переліт в ТІват зручний і для тих, хто хоче відпочити на південному узбережжі Хорватії, в районі Дубровніка. Неймовірні краєвиди гір, що спускаються просто до моря, найдовший пляж на Балканах, дика та унікальна природа, мальовничий Каньйон Тари, смачні страви та вина, широкий вибір екскурсій та атракцій.

Авіарейси до Тівату на 10−11 ночей.

А на закінчення — довгоочікувана новинка сезону 2018: ГРУЗІЯ! Туристів приваблює лояльна цінова політика, гостинність корінних мешканців, море, гори та смачне вино.

Авіарейси до Батумі двічі на тиждень.

Ось така широка та різноманітна географія повітряного сполучення у місця відпочинку зі Львова. Звісно, можна відпочити й на Чорноморських узбережжях (Болгарія, Україна), але тоді доведеться скористатись автобусними маршрутами.

Агенція Enjoy tour запрошує відпочивати разом з нами!

Турагенція Enjoy tour

Адреса: Львів, вул. Руданського, 3
(за готелем «Жорж», у дворі)

Телефон: (О32) 22 55 888, www.enjoytour.com.ua, Ми в соц. мережах: Facebook Instagram, Telegram-канал: https://t.me/enjoytour

Схожі новини