Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Змінювати життя на краще, займатися спортом, правильно харчуватися стає модно!

Близько ста учасників від Herbalife вийшли на благодійну дистанцію вулицями Львова

Об’єднатися в єдину дружню команду, набратися позитивних емоцій, підтримати здоровий спосіб життя і доєднатися до благодійної акції.

Понад 100 учасників вийшли на старт міні-забігу «Мій перший кілометр» від Herbalife, який удруге пройшов вулицями Львова у рамках масштабного міжнародного півмарафону LVIV HALF MARATHON.

Надзвичайно широке коло однодумців — від дітей і до людей похилого віку — зібралися на площі біля Львівської опери, де стартувала акція. Серед них — Надія Євдух, яка вже понад сім років харчується продуктами від компанії Herbalife, що є світовим лідером в області продуктів збалансованого харчування. Компанія виступає партнером багатьох спортивних подій для популяризації здорового способу життя. Пані Надія переконана: «Приємно бігти у такій гарній компанії, коли усіх об'єднують позитивні емоції. Тим більше, що це не просто біг і хороший драйв, а й благодійна дистанція».

Перед стартом пробігу, як і годиться перед марафоном — розминка, яку провела бронзовий призер Олімпійських ігор і фітнес-експерт Herbalife Олена Говорова. Олімпійська призерка дала настанови спортсменам і згодом сама подолала кілометрову дистанцію, підтримавши учасників міні-забігу. «Я беру участь у забігу зі своєю командою Herbalife, яка сьогодні виходить на свій перший кілометр. Це надзвичайно важливо для людей, які, можливо, раніше не займалися спортом, соромилися чи не мали мотивації, а сьогодні вони всі об'єдналися в єдину дружню команду», — каже Олена Говорова.

«Соціальний проект „Мій перший кілометр“ — надзвичайно важлива ініціатива, — переконаний генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький. — Це чудова нагода спробувати свої сили, подолати себе і свої страхи, зарядитись на успіх».

У 2017 році цикл міні-забігів «Мій перший кілометр» пройшов у п'яти містах України, об’єднавши понад 1000 людей. Цього року акція стартувала у квітні в столиці. Згодом естафету підхопив Дніпро. Попереду — міні-забіги для початківців в Одесі, Запоріжжі та повторно — у Києві. Долучитися до проекту можуть усі охочі.

Подружжя Ірини та Олександра Романових готувалися до пробігу, раз тиждень проводили тренування: «Для нас сьогодні це сімейний марафон, у якому поруч із нами бігтиме і наш син. Ми вирішили долучитися до цієї акції, по-перше, тому що це благочинний марафон і кошти від нього підуть на важливі. По-друге, ми завжди вітаємо здоровий спосіб життя», — розповідає пан Олександр. «Це драйв, це клас, — підтримує чоловіка пані Ірина і розповідає, що для того, щоб добре біглося, зранку збалансовано і добре поснідали. Ще один учасник пробігу Сергій Зеленський теж із задоволенням відгукнувся на заклик дружини взяти участь у пробігу.

Цікаво, що змінювати життя на краще, займатися спортом, правильно харчуватися стає модно — все більше людей долучається до здорового способу життя. За даними опитування, проведеного на місці події, близько 80% людей, які пробігли «Мій перший кілометр» торік, удруге вийшли на старт забігу. Ще понад 60% опитаних, подолавши свій перший кілометр в 2017 році, тепер тренуються щоденно. Тож не дивно, що понад чверть минулорічної команди Herbalife сьогодні подолала дистанції на 5, 10 та 21 км!