Передплата 2024 «Добра кухня»

«Якби не продав батьківську квартиру, не придбав би в колеги Адамика авто»

Секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило придбав елітний «секонд-хенд» – Toyota Land Cruiser за мільйон гривень.

Секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило (на фото) придбав у депутата Львівської міської ради, відомого ресторатора Петра Адамика авто Toyota Land Cruiser 200 4.5 D Універсал-В 2012 року випуску. Ціна автопокупки – 1 млн. 19 тис. грн. Досі у сім’ї депутата була автівка марки Daihatsu Terios 2008 року випуску, яка записана на дружину.

Нещодавно Петро Адамик придбав собі новий Toyota Land Cruiser 200 SE за 2,4 млн. грн. Тож вирішив збути свою стару “Тойоту” з пробігом понад сто тисяч кілометрів. Кинув клич серед своїх колег по депутатському корпусу. Зголосився секретар ради Анатолій Забарило. “Мені сподобалося авто Адамика, проте не одразу зміг придбати його. Якби не продав батьківську квартиру площею 67 “квадратів” за 1,4 мільйона гривень, не придбав би в колеги це авто, – сказав Анатолій Забарило у коментарі для “ВЗ”. – Трохи торгувався із Адамиком. Не хотів продавати свого “залізного друга” менш як за мільйон гривень. Він, як підприємець і власник авто, має на це право. Давно хотів придбати для себе безпечну хорошу машину”.

Згідно з електронною декларацією, у 2016 році Анатолій Забарило заробив 394 тис. грн. зарплати у міській раді, а його дружина – 294 тис. грн. (зарплата) та 56 тис. грн. процентів. На рахунках у банку родина Забарила має 417 тис. грн. та 8 тис. доларів. У коментарі для “ВЗ” пан Забарило уточнив, що на посаді секретаря Львівської міської ради заробляє на місяць 26 тисяч гривень (у суму входять премії, виплати за вислугу років, надбавки за вчений ступінь).

Фото з архіву «ВЗ»

Схожі новини