Передплата 2024 ВЗ

Радість Різдва – зі Львова на схід

Активісти та партійці ВО «Батьківщина» разом зі студентами привітали захисників України із Різдвяними святами.

Активісти та партійці ВО «Батьківщина» разом зі студентами Львівського національного аграрного університету та «Батальйоном відважних жінок» з Дублян, що біля Львова, особисто привітали захисників України із Різдвяними святами.

Львів’яни побували у районі міст Костянтинівки, Авдіївки, Дружківки Донецької області, де презентували виставу «Маланка-наддністрянка» та виконали колядки.

«Студенти привезли бійцям радісну звістку про народження Христа і подарували веселі хвилини новорічно-різдвяної вистави, яка нагадала їм про затишок домашньої оселі, родинне тепло, велику любов та повагу перед важливою і відповідальною місією – захистом України від російського окупанта», – розповіла керівник студентської групи Оксана Качмар.

Подарунком для українських захисників стали не лише коляда, вистава, віншування у виконанні студентів, а й традиційна кутя та смаколики до Святої вечері і Різдвяних свят, приготовлені господинями «Батальйону відважних жінок», який очолює «батьківщинівка» Ганна Гулій (ці жінки постійно допомагають українським військовим).
Студенти Львівського аг­рар­ного університету вис­ту­пили перед бійцями різних частин і блокпостів, привітали зі святами і побажали миру та спокою в Україні, щоб Господь оберігав їхнє життя щохвилини.

Очільник «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк наголосив, що поїздки на схід за участі студентів та «Батальйону відважних жінок», до складу якого також входять «батьківщинівці», організовують постійно. «У ці Різдвяні дні ми повинні у своїх молитвах по-особливому підтримати хлопців та дівчат, які зі зброєю в руках захищають цілісність України. Ми повинні попросити Бога про мир і спокій. Ми маємо поділитися теплом з тими, хто не може бути в родинному колі», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Військові були зворушені увагою та висловили сподівання, що наступне Різдво Україна святкуватиме у мирі та спокої.

Роман КРАВЕЦЬ.

Схожі новини