Передплата 2024 ВЗ

Футболіст Кравець і на благодійній ниві вправний гравець… 

Для пологового будинку у Сокалі відомий форвард уже зібрав майже 10 тисяч доларів.

Разом зі своєю дружиною Анною продовжує кооперувати кошти для закупівлі сучасного медобладнання у пологове відділення Сокальської районної лікарні на Львівщині футболіст національної збірної і ФК «Гранада» (Іспанія) Артем Кравець. Зараз на благодійному інтернет-аукціоні у соцмережах Facеbook, Instagram тривають торги за виставлену ним на продаж іменну футболку, виступаючи в якій Артем забив переможний гол у ворота збірної Фінляндії. Крім форварда, на цій амуніції розписалися всі гравці та тренери головної нашої команди.

Стартова ціна футболки — 15 тисяч грн. (або 535 доларів). На вчорашній день, перед тим, як цей номер газети відправляли до друку, за неї пропонували вже 1505 доларів. Подружжя Кравців вірить, що до 19-ї години 30 січня (саме до цього часу триватимуть торги за неї) остаточна вартість її суттєво зросте. «Давайте допоможемо діткам народжуватися у нормальних умовах!» - закликає зірковий футболіст.

Перед тим задля сокальських малят Артем виставив на продаж раритетну футболку гравця збірної Іспанії Фернандо Торреса — її за 1820 доларів купив відомий продюсер, телеведучий Олексій Дівеєв-Церковний. Потім сімейство Кравців запропонувало включитися у боротьбу за однострій «Барселони» з автографами гравців цього супер-клубу. Футболку за 5500 доларів купив добродійник, який поки що не розголошує свого прізвища.

Артем Кравець з дружиною (вона народилася у шахтарському Червонограді на Сокальщині) пообіцяв, що за будь-яких обставин привезуть у пологовий будинок на малій батьківщині Анни те, чого там гостро потребують. Якщо для закупівлі обладнання бракуватиме коштів, Артем додасть їх зі своїх футбольних гонорарів. Банківська картка Кравця, на яку можна перераховувати кошти для допомоги Сокальському пологовому будинку, - 4731 1856 1144 1160.

P. S. У недільному матчі проти “Осасуни” український форвард “Гранади” Артем Кравець відзначився забитим голом.

Фото зі сторінки А. Кравця в Instagram

Схожі новини