Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Через ажіотаж з квитками Андрій Макаревич дав другий концерт

У Львові з аншлагом виступив народний артист Росії, який усім серцем любить Україну.

Легендарний рокер та бунтар, засновник та лідер групи «Машина Времени» Андрій Макаревич представив у Львівській опері свій новий проект — “Ідиш Джаз”.

Андрій Макаревич планував дати лише один концерт у Львові, однак через шалений ажіотаж з квитками на його виступ (що був призначений на 8 листопада) організатор концерту, компанія “ДікАрт”, звернулася до менеджменту артиста з проханням про додатковий концерт, який співак погодився дати наступного дня, 9 листопада.

На концерті 8 листопада яблуку було ніде впасти — львів’яни приймали Андрія Макаревича особливо тепло. Він одним з перших підтримав український народ і виступив проти свавілля російського президента, проти анексії Криму і окупації Донбасу. Послухати співака і його групу прийшов також мер Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною.

Після концерту музиканти вирішили погуляти вечірнім Львовом і повечеряти. Їхню увагу привернув грузинський ресторан “Чача”, що на вулиці Леся Курбаса.

- Мені особливо було приємно, бо не кожного дня у мій заклад заходить така людина. Я з великою повагою ставлюся як до творчості Андрія Макаревича, так і до його політичних поглядів, — розповів в ексклюзивному інтерв’ю журналісту “ВЗ” власник ресторану Ованес Петоян. — Разом з паном Андрієм зайшло ще одинадцять осіб. Мабуть, це його музиканти. Співак мав одного охоронця. Коли зайшли, запитали, чи є вільний столик. Адміністратор спочатку впізнав «голос з телевізора», а потім побачив, що це Андрій Макаревич. Адміністратор запитав пана Андрія, чи закрити ресторан. Гість відповів, що не треба. Це надзвичайно інтелігентні, скромні люди. Замовили традиційну грузинську кухню — хінкалі, хачапурі, сациві... І ще замовили їжу зі собою. Так їм сподобалась...

Ошелешені відвідувачі ресторану відразу впізнали легендарного виконавця, однак поводилися стримано і ніхто не ліз до зірки познайомитися та не докучали з проханням про автограф. Гості закладу не заважали співаку та його музикантам вечеряти та відпочивати.

Музикантам від закладу подарували пляшку “Чачі”. За словами Ованеса Петояна, після вечері, о 23-й годині, коли зачиняли заклад, група Макаревича розрахувалася і пішла відпочивати. Бо вже наступного дня на них знову чекали львів’яни...

(Репортаж з концерту читайте у тижневику за 12 листопада).

Схожі новини