Передплата 2024 «Добра кухня»

Чи є у вас геморой?

  • 04.12.2014, 12:27
  • 2 603

Пройдіть короткий тест! Відповівши на декілька питань, ви дізнаєтесь, чи є у вас геморой

«Ще чого! — скажете ви. — Це не про мене! Далі і читати не буду!»

А дарма! За статистикою, близько 40% населення мають цю проблему. Багато хто, навіть при очевидних і, здавалося б, усім відомих симптомах, не може розпізнати у себе цю хворобу. І тільки коли біль стає нестерпним, починає замислюватися про відвідини лікаря. Геморой не з’являється в один день. Він розвивається повільно і дає про себе знати зазвичай після випадкової провокації — фізичної напруги, гострої їжі або закрепу, зловживання алкоголем чи переохолодження. Важливо розпізнати геморой на ранній стадії і вилікувати його найлегшим та безболісним способом. Тому пропонуємо вам легкий тест.

Дайте відповідь на питання:

1. Чи буває у вас відчуття свербежу в задньому проході?

2. Чи є у вас іноді відчуття наповненості прямої кишки, незважаючи на те, є позиви в туалет чи ні?

3. Чи помічали ви червоні прожилки в калі?

4. Чи є у вас розширені вени або судинні сіточки на ногах?

5. Чи страждаєте ви періодичними закрепами?

6. Ви зазвичай проводите в туалеті більше 5 хвилин?

7. Чи помічали ви у себе шишки або ущільнення в задньому проході відразу ж після акту дефекації?

Оцініть результат: якщо ви відповіли позитивно на 2¬3 питання, то радимо все ж пройти обстеження у проктолога. Якщо ж позитивних відповідей 4 і більше, то можна стверджувати про наявність у вас одного з проктологічних захворювань.

Оцінивши ситуацію, ви вирішуєте пройти обстеження. Куди ж звернутися? В поліклініку? А який лікар там приймає? Чоловік чи жінка? Якої кваліфікації? І сором запитати у когось!

У медичному центрі «Оксфорд Медікал — Львів» консультують проктологи, які мають професійний досвід роботи, пройшли спеціальну підготовку у філіях Міжнародної мережі клінік «Оксфорд Медікал». Лікарі використовують сучасне обладнання, яке дозволяє точно ставити діагноз і відстежувати всі етапи лікування. Більш того, за бажання сам пацієнт може бачити на екрані монітора стан гемороїдальних вузлів до і після лікування. Але і це не найважливіше!

Найважливіша інформація для вас — це те, що «Оксфорд Медікал — Львів» спеціалізується виключно на безопераційних і малотравматичних методах лікування геморою. У той час, як більшість хворих йдуть на болючу операцію, яка вибиває їх з колії звичного життя, «Оксфорд Медікал — Львів» пропонує своїм пацієнтам позбутися геморою упродовж 2¬6 сеансів. Уявіть, від геморою можна позбутися за 2 сеанси!!! Ще й отримати задоволення від високого рівня обслуговування, комфорту, надійності медичного центру, який працює за західними стандартами. Для вашої зручності у «Оксфорд Медікал — Львів» також є проктолог¬жінка.

Якщо геморой турбує вас давно або щойно з’явилися перші симптоми, не відкладайте лікування! Тепер ви знаєте, куди звертатися! Без операції, без болю, без відриву від вашого звичного способу життя можна позбутися геморою і тріщин прямої кишки. А в пошуках медичного центру правильний результат завжди один — «Оксфорд Медікал — Львів».

Запис за тел.: (032) 245-00-00, (050) 245-00-00.

Адреса "Оксфорд Медікал" у Львові: просп. Чорновола, 45-а (порпус 9)

Схожі новини