Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Потрібна Снігуронька для креативних розваг дорослих»

На Новорічні свята Дідами Морозами працюють доценти, а Снігурками – оперні співачки

З середини грудня практично усі кадрові портали рясніють пропозиціями роботи для Дідів Морозів та Снігурок. Наступаючи на горло власній гордості, театральні актори йдуть вітати дітей та дорослих з Новим роком за гроші, яких у рідних театрах не зароблять і за кілька місяців.

Година РОБОТИ новорічним персонажем — і щонайменше 100 гривень у кишені. А Дід Мороз і Снігуронька, які вміють не лише дитячі віршики розказувати, а й веселити дорослу компанію, заробляють по 200-300 доларів за вечірку (5-7 годин).

Оскільки робота специфічна, то й вакансії трапляються вельми цікаві. Наприклад, «Потрібен актор для ролі Діда Мороза для дитячих свят та корпоративів для дорослих. З власними костюмами та сценарієм. Сценарії для обох категорій клієнтів різні. Не допускаються жарти інтимного характеру та ненормативна лексика у дитячих колективах…». Певно, уже траплялися випадки, коли «дідусь» забував, перед ким виступає… В іншому шукали актора, який не зловживає спиртним.

Ще цікавіші пропозиції для Снігуроньок. «Потрібна дівчина 18-45 років для роботи Снігуронькою для дітей до 12 років. Бажано блондинка. Костюм пристойний (не з секс-шопу). Чітко поставлена дикція і бажано вміння співати». «Потрібна Снігуронька. Від 18 років, приємної зовнішності. Освіта вища. Комунікабельна особа, яка вміє заводити публіку, втягувати в інтерактивні конкурси тощо. Для креативних розваг дорослих (не інтим)». Є й вакансії для явно еротичних забав. Там дикція Снігуроньки не важлива — головне зріст (не менше 165 см), гарна фігура та можливість виходити на публіку в еротичних костюмах. Оплата договірна.

Переглянувши резюме тих, хто хоче підробити аніматором на Новорічні свята, не знайшла жодного кандидата, у якого не було б вищої освіти. Один претендент на Діда Мороза у графі «освіта/вчений ступінь/сертифікати» вказав, що він доцент. Левова частка — театральні актори, випускники консерваторії (на Снігуроньку навіть претендує оперна співачка), Університету культури та мистецтв (Поплавського), чимало психологів. Багато з них хочуть від 50-100 гривень за годину. Дехто вказує, що у дитячих будинках та лікарнях готовий працювати безкоштовно.

Схожі новини