Передплата 2024 «Добрий господар»

У Павла Табакова «Така зима»: вигідний контракт, нова програма

“Голос країни” Павло Табаков (на фото) зробив новий виток у своїй кар’єрі. Співак, композитор, переможець вокального телепроекту підписав контракт із Universal Music Group, найбільшою у світі компанією звукозапису, в обоймі якої такі артисти, як Леді Ґаґа, Браян Адамс, Bon Jovi.

Підписання контракту відбулося у рідному місті Павла, Львові, куди з такої нагоди з Москви прилетів генеральний директор ТОВ «Юніверсал Мюзік» Дмитро Коннов. Новий етап творчого життя Павла Табакова стартував у той же день, коли співак порадував публіку одразу двома сольними концертами “Така зима”, які у Театрі ім. М. Заньковецької зібрали аншлаги.

Під час підписання контракту із Universal Music Group, яке відбулося у перерві між концертами, ані Павло Табаков, ані Дмитро Коннов не приховували хвилювання. Адже їхні переговори тривали понад півроку — з кінця квітня, коли виконавець отримав можливість цього контракту як переможець вокального проекту «Голос країни» на каналі «1+1». До чого додомовлялися та на який термін підписаний контракт, не розголошують — комерційна таємниця. Але умовами задоволені обидві сторони. Павло Табаков зізнався: “Впевнений, із підписанням цього контракту у моїй пісенній творчості настане якісно новий етап — зможу доносити свою музику до ще ширшого кола меломанів. Уже в найближчі місяці у співпраці з цією поважною компанією випущу новий альбом, який на 70 відсотків складатиметься із авторських пісень, які написав за останній рік. У першочергових планах — зйомки кліпів, радіо- і телепрем’єри...”. “Раді, що Павло поповнив нашу команду виконавців з України (контракти з Universal Music Group мають переможець та учасниця першого сезону “Голосу країни” Іван Ганзера та Наталія Гор­дієнко. — О. З.), — наголосив Дмитро Коннов. — Він представляє рідкісний на нинішньому музичному просторі вид виконавця, який цікавий як молодій аудиторії, так і старшій. Павло — мультиінструментальний артист, чудовий вокаліст”.

Відсвяткував підписання контракту та потішив зголоднілу за його виступами галицьку публіку Павло концертною програмою “Така зима”, у якій поєднав як зовсім нові пісні, так і всіма улюблені хіти. Рідному слухачу він подарував з десяток прем’єр, у яких вповні продемонстрував свою артистичну й музичну багатоплановість. Нотка джазу, дрібка блюзу, елементи лаунджу, ковток диско, мелодика танго, більше попу, трішки року...

Заграючи з публікою та вповні демонструючи всю глибину своєї чоловічої харизми, Табаков пропонував залу “Згадуй мене”, зізнавався в прив’язаності піснею “До тебе хочу”. Серед його новинок були і грайлива композиція “Тільки погляд”, і драйвова “Танцюй зі мною”, у якій Табаков показав себе в образі “диско-мена”. Пристрасть Іспанії з гітарою в руках Павло втілював піснею “Спокуси мене”, а роковий драйв видав на-гора композицією Rock&Love та неймовірним попурі з пісень легендарних Queen. Відгомін “Голосу країни” публіка відчула завдяки світовим хітам, які Павло виконував на проекті, — Englishman In New York Стінга та Une vie d’Amour Шарля Азнавура. Французьку класику з українськими нотками прикрасив чуттєвий і проникливий танцювальний дует у виконанні Валерії Версальської та Нікіти Ванкевіча.

Прикрасили концерт Табакова і виступи його друзів, зокрема маленької “підопічної” Олександри Сиркашевої, яка продовжила естаферу Павла і увійшла у сотню найголосистіших українських дітей у проекті “Голос. Діти”. Маленька зірочка виконала пісню “Дитяча молитва”, яку написав Табаков (співак розповів, що ця композиція — одна з перших ластівок його майбутнього дитячого альбому). Свою творчість представив і гітарист, композитор Володимир Возняк, виконавши композицію New life. Тоня Матвієнко, фіналістка першого “Голосу країни”, не лише порадувала зал власними піснями “Не метелиця” та “Злива і полум’я”, а й презентувала разом із Табаковим дует “Переплетені долі”. Потішив Павло і композицією “Нехай...” з репертуару “Піккардійської терції”, яку він виконував на святкуванні 20-річчя вокальної формації і яку переробив на свій манір. Не залишилася публіка і без знаних хітів, які співак приберіг на десерт, — “Янголя”, “Про тебе думаю”. Виконуючи композицію “Така зима”, він з екрана на сцені подарував глядачам свій новий кліп, зйомки якого завершилися нещодавно. Фінальну крапку у концерті Табаков поставив феєричною піснею Freedom, а “на біс” порадував залу композицією “Тільки ти моя”.