Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Замовила» розлучницю

Багатодітна мати оцінила чуже життя у 8 тисяч гривень.

До чотирьох років позбавлення волі засудив Апеляційний суд Тернопільської області 38-річну жительку Теребовлянського району, яку визнали винною у... замовленні вбивства. Багатодітна мати вирішила з допомогою найманця вкоротити життя щасливій суперниці, до якої пішов зі сім’ї її чоловік.

Коли чоловік покинув дружину з чотирма дітьми, жінка почорніла від горя. Щодня вона проклинала і чоловіка, і суперницю, а одного дня селянка вирішила помститися розлучниці. Для здійснення свого чорного задуму почала шукати виконавця. Найманець знайшовся. За вісім тисяч гривень він погодився вкоротити життя щасливій суперниці. Малу суму, казала замовниця вбивства, кілер компенсує за рахунок грошей, які знайде під час розбійного нападу на будинок. Та перед тим, як грабувати помешкання, поставила умову жінка, злочинець має вбити господиню.

План розбійного нападу на будинок, де жив з новою пасією колишній чоловік, жінка розробила власноруч. Вона навіть намалювала схему будинку та вказала кілерові, як краще у нього пробратися. До цього плану додала фото суперниці та вручила завдаток за вбивство — 2500 гривень...

На щастя, міліціо-нери через свою агентуру вчасно діз-налися, що готується кривавий злочин, і втрутилися в хід подій. Найманець тим часом також в усьому зізнався і погодився підіграти міліції. Щоб затримати із “залізними” доказами замовницю вбивства, правоохоронці розробили спецоперацію з імітування розправи.

Коли оперативники прийшли до новоствореного подружжя, чоловік ніяк не міг повірити, що його колишня вирішила так жахливо помститися. Та міліціонери переконали людей, що загроза їхньому життю цілком реальна. Після чого жінка, за життя якої вже виплатили аванс, погодилася розіграти сцену своєї смерті. Фотокартку, на якій вона зображена “мертвою”, того ж дня “виконавець” передав замовниці. Та заплатила за “вбивство”, і цієї миті замовницю затримали оперативники міліції.

Виносячи доволі м’який вирок, зауважили в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області, суд взяв до уваги щире каяття засудженої. Судді також врахували те, що засуджена пішла на злочин через збіг тяжких сімейних обставин (розрив стосунків з чоловіком та важка матеріальна скрута). Адже після того, як сім’ю покинув годувальник, на плечі жінки лягло утримання трьох неповнолітніх та однієї малолітньої дитини.

Схожі новини