Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тімберлейк продав зйомку свого весілля – журналу People за 300 тисяч доларів!

Весілля зіркової пари – відомого співака, актора Джастіна Тімберлейка та популярної актриси Джесіки Біл – стало однією з найобговорюваніших подій сезону. Закохані зустрічались більше п’яти років. Під час романтичного різдвяного відпочинку у Вайомінгу Джастін зробив пропозицію руки і серця своїй коханій. Із весільною церемонією не поспішали, адже хотіли організувати яскраве свято у сонячній Італії.

Зіркове подружжя продало зйомку свого весілля журналу People за 300 тисяч доларів. Це доволі скромна сума за такий ексклюзив. Свого часу цей журнал виклав три мільйони доларів, щоб зняти весільну церемонію голлівудських акторів Демі Мур і Ештона Катчера.

На весільних фото видно, що Джастін Тімберлейк пішов до вінця у класичному чорному смокінгу з метеликом. А ось наречена Джесіка Біл обрала біло-рожеву шлюбну сукню. Серед голлівудських зірок кольорові весільні сукні — тренд останнього сезону. Наприклад, Енн Хетеуей для своєї нещодавньої церемонії весілля вибрала рожеву сукню, а Ембер Темблін — радикальну жовту.

Схожі новини