Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Професійне свято бібліотекарі відсвяткували із читачами

У Всеукраїнський день бібліотек, у неділю, 30 вересня, у Львівській обласній бібліотеці для дітей було особливо гамірно і весело. Своє професійне свято бібліотекарі відзначали разом із читачами і організували незвичну святкову програму «Книжковий експрес».

Упродовж дня бібліотечний «потяг-експрес» зупинявся кілька разів на станціях «Алея казкових героїв» (усі охочі могли відчути себе у казці, перевдягнувшись у костюми літературних персонажів), «Театральний майданчик» (театр «Маска», що діє при цій бібліотеці, показував спектакль «Нові пригоди Червоної Шапочки»), «Перехрестя літературних ігор» (читачі перевірили свої знання під час цікавих і пізнавальних вікторин). Чи не найцікавішою стала остання зупинка — «Книжковий лабіринт», під час якої читачі шукали левів (іграшкових, намальованих), захованих на полицях стелажів і скрізь, де тільки можна було їх заховати.

Відвідувачі обласної дитячої бібліотеки переглянули цікавий відеоролик про бібліотеку, отримали призи і подарунки за кмітливість і винахідливість, а більшість — просто за те, що прийшли того дня у бібліотеку. Свято вдалося на славу. Задоволеними залишилися усі — підлітки й найменші відвідувачі, їхні батьки, учні і студенти… Але чи не найбільше тішилися самі бібліотекарі, адже дарувати радість, задовольняти потреби читачів і робити усе, аби вони знову і знову хотіли прийти до бібліотеки, — що може бути краще?

Схожі новини